Blago vama ako ste rođeni u znaku Djevice, Škorpije i OVOG znaka jer ćete upravo vi tokom NOVEMBRA imati najviše nade, optimizma, inspiracije, najbolji horoskop i najviše sreće…

Blago vama ako ste rođeni u znaku Djevice, Škorpije i OVOG znaka jer ćete upravo vi tokom NOVEMBRA imati najviše nade, optimizma, inspiracije, najbolji horoskop i najviše sreće…

19 listopada, 2023 0 By Admin

Koja će tri horoskopska znaka imati sjajne horoskope ovog mjeseca?

Ovaj mjesec neće pružiti ništa osim nade, optimizma i izvrsne kreativne inspiracije za određene znakove Zodijaka.

Nakon zimskog solsticija, kraj godine ima tendenciju da nas povuče na mnoge načine astrološki; neki od nas se osjećaju tužno i introspektivno.

Tijekom ove lunarne proljetne plime osjećamo se sretno što završavamo stvari, a tu su i drugi, koji ovo doba godine vide kao doba godine za slavlje na toliko različitih razina.

Prvo, stigli smo dovde. Nakon godina sumnje i problema s pandemijom, nakon političkog ludila i potencijalne prijetnje čitavom životu na Zemlji, još uvijek smo ovdje, još uvijek stvaramo i živimo svoje živote punim plućima.

Ovo je mjesec u kojem sami sebe tapšemo po ramenu i zahvaljujemo što smo sve to preživjeli. Ovo je velik podvig, i iako možda nismo odabrali ovu metodu preživljavanja, svakako je dobar osjećaj biti živ. I zahvalni smo.

Upravo na vrhu mjeseca, imamo više energije Škorpiona nego što bismo ikada mogli poželjeti, i to će nam učiniti puno dobro.

Ova vrsta energije nam stavlja stvari u perspektivu. Znamo kome možemo vjerovati, koga volimo…znamo tko su nam zapravo prijatelji, i osjećamo se tako dobro da smo sretni što imamo tako dobre i prave prijatelje.

Do početka sezone Strijelaca, 22. novembra, toliko ćemo se razveseliti sitnicama da će teško moći obuzdati našu radost koja dolazi baš u vrijeme blagdana. Jupi za nas!

Ova tri horoskopska znaka imat će sjajne horoskope tijekom mjeseca novembra:

1. DJEVICA

Ovaj mjesec si samo moćan. Donijeli ste izvršnu odluku da se ovaj mjesec oslobodite negativne energije kako biste se mogli koncentrirati na ono što najbolje radite: stvaranje. Vi ste kreativna snaga, a sada kada ste odlučili odstupiti od vlastitog puta, više ste nego spremni dopustiti mu da blista, sija, sija.

Pripremite se zadiviti svoje ljude svojim umijećem; radite ono što radite bolje od bilo koga drugog i uvijek želite impresionirati.

Jednostavno vam je zabavnije kada su drugi u blizini da uživaju u vašem poslu, a vidjet ćete da ćete biti preplavljeni — na dobar način — prijateljima i obitelji u to vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda se čak i okušate u nečemu što nikada prije niste radili, nečem kreativnom, poput…ekstremnog kuhanja ili gradnje dvorca od šećera. Vaši osjećaji samopouzdanja uljepšali su vaše ponašanje i pogodite što? Volite taj osjećaj.

2. ŠKORPIJA

Ako se prepustite mislima o tome što se dogodilo ove godine, završit ćete ležeći u krevetu, natrpavajući lice nezdravom hranom, pa, imajući to na umu, nećete trošiti previše vremena razmišljajući o ovoh godini. Umjesto toga, bit ćete u stanju potpunog prihvaćanja. Godina je imala uspona i padova.

Vidjeli ste izdaju i neznanje; nisi uvijek činio pravu stvar, ali…to je bilo tada, a ovo je sada, a ti si sve o SADA. Novembar donosi čudnu vrstu nade u vaš život, a vi je njegujete u komadiće.

Prihvaćanje vam jako dobro stoji, a vaš stav neće primijetiti samo vaši voljeni, već će ga i cijeniti.

Budući da tijekom novembra izgledate tako ‘cool’ i opušteni, vidjet ćete da postoje ljudi u vašem životu koji vam žele pokazati koliko im značite. Sada si svačiji heroj, i to je jako dobro!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. JARAC

Sjajan mjesec?  Svi ste tu zbog veličine koja je novembar. Bit ćete toliko u vlastitom elementu da će biti teško doći do vas.

I to je u redu jer si najbolji kad si sam i kad se možeš baciti na kreativan projekt..ili dvadeset.

Niste od onih koji bi prihvatili depresiju u ovo doba godine.  Dakle, samo naprijed. Budite svoji i oduševite gomilu. Ono što donosite nije samo kvaliteta, već i potreba.

Vi ste dio onoga što hladni, surovi svijet čini podnošljivim mjestom. Umjetnici su nam potrebni kako bi naš boravak na planeti uljepšali, a tijekom novembra. sigurno ćete donirati svoju porciju dobrote.