Zvijezde su se zaigrale i OVIM znacima će ove sedmice POKLONITI NESLUĆENU SREĆU…

OVAN

Za vas je najbolje izbjegavati svađe i biti mirni u vezi. Predlažemo vam da vodite pristojan razgovor i da budete predani svom partneru. Održavanje obećanja moglo bi ovog tjedna igrati ključnu ulogu u ljubavi i bračnom životu. Postoje šanse za bračnu ponudu. Možda imate komunikacijski jaz ili nedostatak emocionalne podrške zbog posla. Održavanje ravnoteže između posla i života može vam biti od pomoći. Ovaj tjedan vjerojatno će se planirati mala druženja s vašom rodbinom i starcima, što bi vam moglo pomoći da poboljšate svoj odnos s njima. U bračnim odnosima mogu postojati neki izazovi.    

 

BIK

Najbolje je da ovaj tjedan budete oprezni prije nego što poduzmete vitalne korake u ljubavi i vezi. Samci mogu ući u tajnu ljubavnu vezu. Možda ćete iznenada dobiti ponudu za vezu od kolege ili prijatelja. Ovaj tjedan predlažemo da budete oprezni prije nego što donesete važnu odluku u svom ljubavnom životu. Najbolje je za vas izbjegavati obvezu u ovoj vezi jer se možete suočiti s izazovima da imate dugoročnu vezu. Postoje šanse za komunikacijski jaz u bračnom odnosu zbog kojeg se osjećate uzrujano. Neki nesporazumi s vašim ljubavnim partnerom i supružnikom vjerojatno će se pojaviti ovog tjedna.    

 

BLIZANCI

Ovo je povoljno vrijeme za upoznavanje svog ljubavnog partnera i vjerojatno da ćete kvalitetno provesti vrijeme u zagrljaju svojih najmilijih. Najbolje je da svoj radni pritisak i financijske poteškoće držite podalje od svojih voljenih, jer to može stvoriti probleme u vašem ljubavnom raju. Najbolje je da održite ravnotežu u privatnom i poslovnom životu. Ako slučajno dođe do nekog problema, budite mirni, jer bi se sve moglo uskoro riješiti. Predlažemo vam da ostanete usredotočeni i izbjegavate trošenje energije na nebitne stvari. Ako postoji problem, najbolje je da šutite i izbjegavate svađe s bliskima.  

 

RAK

Možda ćete ovaj tjedan revitalizirati svoj ljubavni život, predlažemo vam da pripazite na preosjetljive reakcije i kontrolirate ih. U suprotnom, to bi vas moglo učiniti pomalo neuravnoteženim ili neugodnim. Međutim, vjerojatno ćete svoje osjećaje prenijeti na pravi način. Vaši osjećaji mogu biti opsežni, što može imati umirujući utjecaj na vašu ljubav i vezu. Ovaj tjedan vjerojatno ćete imati jasnoću misli i razumijevanja i možda ćete uživati ​​u stabilnosti u svom ljubavnom životu. Vaši planetarni utjecaji mogu vam pomoći da donesete neke vitalne odluke ovog tjedna.    

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Planetarni utjecaji mogu vas učiniti stabilnim tijekom ovog tjedna. Možda ćete dočekati promjene u svom životu zbog kojih vas drugi privlače. Vaš stari prijatelj/suradnik može vas iznenaditi kada prizna da je pao na vaše čari. Međutim, najbolje je da budete oprezni ako ne poznajete svoje potencijale, te sugerira da izbjegavate njegovanje namjera dugoročne veze. Stvari na kraju mogu biti drugačije. Najbolje je da budete jasni i iskreni kako nikoga ne biste povrijedili i da vas ne bi optužili za bilo kakvu nepravdu.    

 

DJEVICA

Ovo je tjedan povoljno vrijeme za vaš ljubavni život. Budući da se možda svjesno trudite održati srdačne odnose sa svojom voljenom osobom, možete očekivati ​​da ćete ovog tjedna razviti bolje razumijevanje. Možda ćete primijetiti postupno poboljšanje u svom osobnom životu, a neka osvježavajuća iskustva mogu vam prosvijetliti duh, a možda ćete ponovno pronaći šarm i entuzijazam u svom životu. Možda ćete također pronaći prilike da upoznate neke od svojih starih prijatelja i stoga će tjedan vjerojatno završiti vrlo sretno.  

Nastavak na idućoj stranici…

Zvijezde su se zaigrale i OVIM znacima će ove sedmice POKLONITI NESLUĆENU SREĆU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top