Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 1. novembra

Budući da Mars ide retrogradno, svi ćemo to htjeti malo poduprijeti kada je riječ o tome kako se ponašamo prema svojim voljenima kada smo pod prisilom. Uglavnom, to znači da imamo izbor na današnji dan.

Možemo učiti iz svojih pogrešaka i izrasti u nešto novo i lijepo s ljubavima našeg života, ILI možemo nastaviti sa svojim lošim ponašanjem i nepristojnim komentarima, i vidjeti kamo će nas to dovesti.

Srećom, većina nas će saznati da je danas, tijekom ovog prvog dana retrogradnog Marsa, najbolje vladati našim neprijateljstvima zbog budućnosti našeg odnosa.

Danas nam sprema ideju o uzdizanju.

Uzdizanje iznad naših inhibicija, naših nevoljkih osjećaja i naše sklonosti da stvari uvijek budu ‘naše’. Iako retrogradni Mars ne podržava ljubav i vezu, nevjerojatno nam je dobar u pomaganju da nađemo zajednički jezik.

Pristupamo ljubavi kao da smo ratnici, tražeći najsigurnije mjesto gdje ćemo se skloniti za noć; na taj način znamo da je ljubav bojno polje, ali također znamo kako izbjeći stvarnu borbu.

Dakle, u suštini, ovaj dan donosi veliku sreću u ljubavi onima od nas koji smo dovoljno otvoreni da uhvatimo znakove. Ako smo mi svi vojni zapovjednici na ovaj dan, onda moramo paziti na svoje trupe.

Ne možemo nikoga dovesti u opasnost. U ovom slučaju mi ​​smo zapovjednik, trupe i opasnost od retrogradnog Marsa koji nam pomaže usmjeriti nas u pravom smjeru, radi opstanka i ŽELIMO preživjeti. Želimo da naše romanse prežive.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 1. novembra su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ili ćete se dokazati kao najveći ljubavnik na svijetu danas ili ćete spontano uništiti vlastitu vezu, a da niste ni pokušali, zbog neprijateljstva izazvanog tjeskobom.

Dobra stvar je što znate kako raditi s retrogradnim Marsom, a na ovaj ćete dan to učiniti za vas, a ne protiv vas. To vam ostavlja gore spomenutu opciju: biti ‘najveći ljubavnik na svijetu’ dok padne noć.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Neprijateljstvo koje dolazi s ovim danom vas ne mimoilazi, ali vas inspirira da postanete bolja osoba za osobu koju volite. Ovo se ne čini kao pretežak kompromis i budući da volite i cijenite osobu s kojom ste, također ste spremni položiti mač za nju, da tako kažem.

Danas ste kradomice krenuli prema mjestu iscjeljenja i dobrote.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 1. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top