Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život i pronaći sreću u ljubavi…

Dok putujete dalje unutar portala intenzivne pomrčine ovog tjedna, dublje ćete razumjeti zašto je ponekad najbolja stvar koju možete učiniti u ljubavi jednostavno dati vremena da se sve sredi.

Oktobar je doživio toliko promjena; od više planeta koji se okreću izravno, do zvjezdane točke Venere u Vagi koja se pojavljuje jednom u životu.

Bilo je to vrijeme potpune promjene i zbog toga se činilo da se stvari kreću brže nego što možete pratiti.

Upravo sada, koliko god vam se činilo da dobivate jasnoću, to u konačnici neće stići sve dok se više prašine od pomrčina ne slegne kako studeni odmiče.

Ipak, to ne znači da ovaj tjedan ne donosi prekretnice za ljubavne veze, pa čak i za vaš pogled na ljubav.

Kako se prašina ovog tjedna sve više slegne, pojavit će se teme o originalnosti i predanosti onome što je u pravom skladu s vašim srcem.

Razgovori su omiljeni kao i pronalaženje vlastitog jedinstvenog puta, čak i ako se razlikuje od puta bilo koga drugog.

Iako je ljubav svima važna, to ne znači da mora izgledati isto da bi bila stvarna.

Ovo su četiri horoskopska znaka čije se veze poboljšavaju od 31.10. do 6.11.:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan donosi neke iznenađujuće vijesti koje na kraju donose preokret u vašem odnosu koji vam je bio potreban. Prošli mjesec pojavile su se napetosti oko nekih prethodnih obrazaca koje ste pokušavali nadvladati. Zbog toga su stvari izgledale kompliciranije nego što stvarno jesu.

Ovog tjedna stvari će krenuti na bolje. Teme koje ste nedavno osjetili pojavile su se unutar toga kako strukturirati svoj odnos u odnosu na vlastiti život i sebe. Ljubav je nevjerojatan dar, ali to ne znači da postoji neka određena formula koju trebate osjećati kao da morate slijediti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj dolazak Mjeseca u znaku Vodenjaka pomoći će vam da postavite vlastita pravila za svoju vezu umjesto da mislite da vaša veza mora izgledati kao kod svih ostalih, kako bi bila potvrđena. Dopustite sebi da prekršite pravila ljubavi i vjerojatno ćete pronaći vezu koju ste tražili.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život i pronaći sreću u ljubavi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top