OVI znaci OSTVARIT će svoj LJUBAVNI SAN i imaju svako pravo željeti NAJVIŠE i NAJJAČE

OVAN

Ovo je sjajno vrijeme da pobjegnete na neko vrijeme. Bili ste jako zaposleni i stvarno trebate napraviti pauzu i ponovno se povezati sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim). Bilo da to znači ostati kod kuće i kuhati prekrasan obrok ili otići negdje na mirno mjesto, odmor i spokoj će vam oboje dobro doći.

 

 

BIK

Ovo je sjajno vrijeme za druženje s prijateljima. Ako imate problema o kojima trebate razgovarati sa svojim najbližima, učinite to sada, kada postoji najveća mogućnost stvarne komunikacije među vama. Vjerojatne ćete romantičnog partnera upoznati dok ste prirodno veseli i razgovorni, a ne tako što ćete se truditi da ih privučete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda iznenađujuće, čini se da je radno mjesto vjerojatno mjesto za posebnu vrstu sastanka. Ne samo da će vam razgovor određene osobe biti vrlo fascinantan, već ćete također prepoznati da između vas postoji snažan susret umova. Možda ih već neko vrijeme poznajete, ali danas nešto sjedne na svoje mjesto i kocka je bačena!!

 

 

RAK

Planetarni sastav poziva vas da ovo budu posebni dani kada je u pitanju izlazak i druženje. Ako ste u vezi, tada ćete otkriti da vas susret s drugima podiže oboje. Ako tražite romantiku, onda će vam organiziranje i sudjelovanje u bilo kojoj društvenoj prigodi najvjerojatnije privući pravu osobu.

 

 

LAV

Možda ćete biti u iskušenju da se sada prepustite gotovo svemu, s obzirom na astralnu usklađenost. Ovih dana želite sve. Želite izgledati prekrasno, da vam kažu da ste najfascinantnija osoba na svijetu, da vas obožavaju, cijene, a najviše od svega, željeli biste osjećati da osoba koja vas tako gorljivo progoni zaista to i misli. Ne brinite, misle!

 

 

DJEVICA

Razgovarati je u redu, ali čak i nakon nekog fascinantnog razgovora potajno se nadate da će stvari krenuti malo “zanimljivijim” smjerom. Ne trebate se bojati što se toga tiče. Vaš romantični izlazak ove večeri će se pokazati zanimljivim koliko god vi to želite – nakon čega možete nastaviti s razgovorom ili u romantičnijem smjeru.

Nastavak na idućoj stranici…

OVI znaci OSTVARIT će svoj LJUBAVNI SAN i imaju svako pravo željeti NAJVIŠE i NAJJAČE

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top