OVE SEDMICE: Vodoliju, Raka i Ovna čekaju promjene, Lav dobija uzbudljive informacije, Djevica započinje novo putovanje, Jarca čeka novi početak…

OVAN

Imate introspektivnu prirodu. Posljednjih nekoliko tjedana razmišljali ste i procjenjivali što valja, a što ne funkcionira u vašem životu. Vjerojatno ste spremni za neku veliku promjenu. Ili je vaša veza u kolotečini ili vam je potrebna potpuna promjena karijere. Slijedite svoje instinkte dok planirate kako se dalje razvijati i rasti. Vi ste sami sebi najbolji vodič.

 

BIK

Dosada bi mogla potaknuti vašu buntovničku crtu. Mogli biste se odlučiti odreći se svojih uobičajenih zadataka i učiniti nešto neobično ili neočekivano, poput skoka s padobranom ili jahanja. Nemojte se osjećati krivima ako se odlučite na ovo. Svi trebamo baciti oprez u vjetar i povremeno tražiti malo uzbuđenja. Slijedite svoje instinkte i zabavite se!

 

BLIZANCI

Virtualni grupni događaj mogao bi vas dovesti u kontakt s nizom ljudi zainteresiranih za meditaciju iscjeljivanja planeta. Ova vrsta aktivnosti može učiniti čuda kako bi ojačala vezu među onima koji je izvode. Možda nećete puno govoriti tijekom rasprava, ali ćete se u potpunosti složiti s idejom. Uživajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste za nešto novo i drugačije. Ima li boljeg vremena nego tijekom trenutnih tranzita da provedete u praksi ono što je bio samo san? Možete odlučiti raditi za sebe ili odbaciti jednu vezu u korist druge. Želite da promjene koje provodite budu drske i dalekosežne! Ako ne, možda ćete morati dugo čekati da ponovno osjetite ovu energiju i optimizam.

 

LAV

Virtualni tečaj ili neka vrsta predavanja mogli bi vam donijeti uzbudljive nove informacije. To bi vam moglo satima zujati u umu, pogotovo jer možete komunicirati i s nekim zanimljivim ljudima s kojima možete satima razgovarati o ovoj temi. Potrudite se prošetati i razbistriti glavu u nekom trenutku tijekom dana ili biste inače mogli biti previše mentalno opterećeni da biste zaspali.

 

DJEVICA

Sreća vlada u domu jer svi osjećaju kako se energija mijenja. Čini se da kraj jednog ciklusa donosi zatvaranje i sada ste slobodni započeti novo putovanje ponovnog rođenja. Vi ste, prije svega, skloni osjetiti snažan nalet intuicije, koji bi mogao otkriti pozitivne događaje koji dolaze za vas i vaše bliske osobe. Nekoliko dvojbi moglo bi pomutiti vaše dojmove, ali otpustite ih.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVE SEDMICE: Vodoliju, Raka i Ovna čekaju promjene, Lav dobija uzbudljive informacije, Djevica započinje novo putovanje, Jarca čeka novi početak…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top