OVE SEDMICE: Vodoliju, Raka i Ovna čekaju promjene, Lav dobija uzbudljive informacije, Djevica započinje novo putovanje, Jarca čeka novi početak…

OVE SEDMICE: Vodoliju, Raka i Ovna čekaju promjene, Lav dobija uzbudljive informacije, Djevica započinje novo putovanje, Jarca čeka novi početak…

16 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ove sedmice: Imate introspektivnu prirodu. Posljednjih nekoliko tjedana razmišljali ste i procjenjivali što valja, a što ne funkcionira u vašem životu. Vjerojatno ste spremni za neku veliku promjenu. Ili je vaša veza u kolotečini ili vam je potrebna potpuna promjena karijere. Slijedite svoje instinkte dok planirate kako se dalje razvijati i rasti. Vi ste sami sebi najbolji vodič.

 

BIK

Dosada bi mogla potaknuti vašu buntovničku crtu. Mogli biste se odlučiti odreći se svojih uobičajenih zadataka i učiniti nešto neobično ili neočekivano, poput skoka s padobranom ili jahanja. Nemojte se osjećati krivima ako se odlučite na ovo. Svi trebamo baciti oprez u vjetar i povremeno tražiti malo uzbuđenja. Slijedite svoje instinkte i zabavite se!

 

BLIZANCI

Virtualni grupni događaj mogao bi vas dovesti u kontakt s nizom ljudi zainteresiranih za meditaciju iscjeljivanja planeta. Ova vrsta aktivnosti može učiniti čuda kako bi ojačala vezu među onima koji je izvode. Možda nećete puno govoriti tijekom rasprava, ali ćete se u potpunosti složiti s idejom. Uživajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Spremni ste za nešto novo i drugačije. Ima li boljeg vremena nego tijekom trenutnih tranzita da provedete u praksi ono što je bio samo san? Možete odlučiti raditi za sebe ili odbaciti jednu vezu u korist druge. Želite da promjene koje provodite budu drske i dalekosežne! Ako ne, možda ćete morati dugo čekati da ponovno osjetite ovu energiju i optimizam.

 

LAV

Virtualni tečaj ili neka vrsta predavanja mogli bi vam donijeti uzbudljive nove informacije. To bi vam moglo satima zujati u umu, pogotovo jer možete komunicirati i s nekim zanimljivim ljudima s kojima možete satima razgovarati o ovoj temi. Potrudite se prošetati i razbistriti glavu u nekom trenutku tijekom dana ili biste inače mogli biti previše mentalno opterećeni da biste zaspali.

 

DJEVICA

Sreća vlada u domu jer svi osjećaju kako se energija mijenja. Čini se da kraj jednog ciklusa donosi zatvaranje i sada ste slobodni započeti novo putovanje ponovnog rođenja. Vi ste, prije svega, skloni osjetiti snažan nalet intuicije, koji bi mogao otkriti pozitivne događaje koji dolaze za vas i vaše bliske osobe. Nekoliko dvojbi moglo bi pomutiti vaše dojmove, ali otpustite ih.

 

VAGA

Ovih dana ćete ozbiljno istražiti dušu. Koje ciljeve ste ostvarili, a koji su ostali neostvareni? Budite iskreni dok razmišljate o prošlim mjesecima. Jeste li mogli učiniti stvari drugačije? Biste li u budućnosti htjeli raditi stvari drugačije? Bilo bi dobro da zapišete svoje uspjehe i žaljenja. Koristite popis kako biste bili na pravom putu. To će vam sigurno biti od velike pomoći.

 

ŠKORPIJA

Buduće putovanje možda je upravo u pripremi. Mnoge promjene se već dugo događaju u vašem životu, a traju i danas. Mogu uključivati ​​grupne događaje ili obrazovne aktivnosti. Ovo bi moglo biti nešto što ste dugo očekivali. Vaša energija, entuzijazam i uzbuđenje su visoki. Možda ste previše nemirni da mirno sjedite. Pokušajte u nekom trenutku malo vježbati.

 

STRIJELAC

Hoćeš li uskoro otići? Ako ne, možda planirate putovanje još mjesec dana, možda idete u obrazovne svrhe, kao što je prisustvovanje radionici. Možda ste pristali na poslovno putovanje u inozemstvo. Sada biste se trebali osjećati posebno energično, entuzijastično i optimistično. Dobro ste prošli zahvaljujući svom marljivom radu i nastavite tim putem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ovih dana  ćete shvatiti da čista lista sa sobom donosi priliku za novi početak. Osjećate se uzbuđeno i optimistično gledate u budućnost. Vaši ciljevi su jasni, a vaš um oštar. Kako ne uspijete? Pazite da vaše fantazije ne pobjegnu s vama. Držite oči na svojim dostižnim ciljevima radije nego gubite vrijeme i energiju jureći za nestvarnim snovima.

 

VODOLIJA

Mogla bi vam se spremati promjena u karijeri. To može biti u okviru vašeg trenutnog posla ili potpuno novog. To je svakako promjena nabolje. Ne dopustite da vas sputava nesigurnost ili vezanost za trenutne okolnosti. Kakve god prilike da se pojave u ovom trenutku možda se još dugo neće pojaviti. Dobro razmislite o tome i onda slijedite svoje srce.

 

RIBE

Instinkt i odlučnost tjeraju vas prema nekonvencionalnim planovima za zarađivanje novca. Mogao bi biti uključen financijski savjetnik ili drugi stručnjak. Možda ćete ovo vidjeti kao priliku da vratite svoj bankovni račun u stanje stabilnosti. Možda imate na umu buduće kupnje, možda čak i novi dom. Pažljivo razmotrite svoje planove prije nego krenete naprijed. Htjet ćete biti sigurni da je to ono što vam je potrebno.