Nakon burnog perioda, konačno će zavladati SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE u životima OVIH znakova!

OVAN

Odnosi svih vrsta trebali bi napredovati u ovom trenutku. Um i emocije udružuju se u dobro partnerstvo, omogućujući vam da povećate svoje razumijevanje onih koji su vam bliski. Romantične veze posebno jačaju jer vam postaje jasnije razumijevanje vrijednosti, stavova i motivacije vašeg partnera. Neka vaša nova saznanja budu poznata svima oko sebe, po mogućnosti na suptilan, a ne verbalni način. Potonje bi moglo zvučati pokroviteljski.

 

BIK

Posao svih vrsta obavlja se puno brže, jer vam se prijatelji ili članovi obitelji pridružuju pomoći da ga maknete s puta. Omogućili ste to jer se vaš intelekt udružio s vašim emocijama u jačanju vaše komunikacije s drugima. Stara izreka: “Više muha možete uhvatiti medom nego octom” vrlo je istinita, a sve ćete o tome naučiti već danas! Nakon što su zadaci dovršeni, priredite improviziranu zabavu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav cvjeta jer je komunikacija s vašim voljenim poboljšana povećanim razumijevanjem s obje strane. Osjećate se lagodnije u prisutnosti jedni drugih i projektirate ujedinjeni front u društvu drugih. U nekom trenutku, oboje ćete vjerojatno izaći s grupom prijatelja. Očekujte uzbudljive i fascinantne razgovore s ostalima, koje ćete vjerojatno nastaviti kada budete sami zajedno. Zabavi se!

 

RAK

Brojni posjetitelji bi mogli doći u vašu kuću, možda kako bi razgovarali o stvarima koje ih zanimaju. Mogle bi se pojaviti neke intenzivne nesuglasice, ali ćete sve to moći zadržati na okupu. Intelekt pojačan intuicijom omogućuje vam razumijevanje i objašnjavanje složenih ideja, a također ćete moći izbaciti nesporazume prije nego što se uopće dogode. Pružanje ukusnih poslastica također bi moglo pomoći izgladiti naborano perje.

 

LAV

Ako volite računala i internet, možete očekivati ​​da ćete provesti puno vremena zureći u ekran. Možda se bavite pisanjem, web dizajnom ili animacijom, ali što god da je, vjerojatno ćete pronaći da je to znatno bolje od onoga što inače proizvodite. Intelekt se spaja s intuicijom kako bi proizveo inspiraciju i uvid. Iskoristite to sada i možda ćete razviti neke nove i trajne vještine!

 

DJEVICA

Korištenje računala za povećanje prihoda ili upravljanje novcem možda vam se činilo grčkim, ali danas ćete vjerojatno vrlo brzo shvatiti. Vaša prirodna praktičnost spaja se s poboljšanim intelektom i pojačanom intuicijom kako biste dobili prednost koju inače nemate. Ako se usredotočite na to da sve naučite, vjerojatno će vam još dugo biti korisno. Idite na to!

Nastavak na idućoj stranici…

Nakon burnog perioda, konačno će zavladati SREĆA, MIR i BLAGOSTANJE u životima OVIH znakova!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top