DNEVNI TAROT za 19. April: Slijedi dan kada će jednog zodijaka počastiti karma za sve dobro što je učinio…

DNEVNI TAROT za 19. April: Slijedi dan kada će jednog zodijaka počastiti karma za sve dobro što je učinio…

17 travnja, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak. Odličan je dan za sve horoskopske znakove, sudeći prema današnjemčitanju tarot karata.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Trojka pentakla

Dnevni tarot: Produktivnost je doista važna. Danas se usredotočite na ishod dok se trudite da se nešto dogodi u vašem životu. Pametno je mjeriti uspjeh i vidjeti koliko ste napredovali tijekom vremena i truda.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Trojka štapića

Budite kreativni. Imate puno svježih ideja i dobrih namjera. Uključite svoj nevjerojatni um u rad isprobavajući stvari iz drugog kuta i perspektive.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Trojka mača

Razmišljajte izvan okvira. Kada se osjećate zapeli u životu, počnite bojati izvan linija. Zabavite se i uživajte u tome što ste malo drugačiji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: desetka pentakla

Ljubav i podrška prijatelja i obitelji su svuda oko vas. Kada se osjećate potišteno i iscrpljeno podsjetite se koliko ste sretni.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pravda

Možda nikada nećete vidjeti da netko dobiva svoju karmu. To ne znači da se izvlače sa stvarima koje su učinili. To samo znači da ne čekate njihov posjet iz svemira. Fokusiraj se na sebe.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Četvorka pehara

Upravljajte svojim emocijama. Osjećaje može biti tako teško razumjeti kada su zbrkani u neredu. Morate proći kroz laž da biste pronašli istinu.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Četvorka mačeva

Upravljajte svojim mislima i vizijom budućnosti. Uvijek će biti problema u životu. Najvažnije je kako ćete reagirati na dramu.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Četvorka štapića

Kad imate sjajne ideje. Nemojte samo pričati o njima, zapišite ih. Radite na tome kako možete učiniti da te stvari postanu stvarnost.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Osmica štapića

Život teče brzo. Trenutno nećete dobiti nikakve pauze. Previše toga se događa odjednom. Odgovorite najbolje što možete i postupite mirno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Car

Vodite ljubav a ne rat. Postoji mnogo razloga da se svađate s nekim, ali pronađite taj jedan razlog da se slažete. Budite veća osoba.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sedmica štapića

Nekad šuti. Velike stvari se događaju u tišini. Ako se trebate odvojiti od buke života, ne brinite što bi drugi mogli učiniti. Idi tamo gdje te tvoj duh zove.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Slušajte svoju intuiciju. Neke ideje vrijedi iskoristiti. Ljudi možda neće vidjeti ono što vi vidite. To je ono što vas čini vizionarom. Zbog toga ćete vi biti taj koji će preuzeti vodstvo.