Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 1. novembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

S Mjesecom u Jarcu danas, postojat će logičnija osnova za vaše osjećaje jer počinje ovaj važan Marsov tranzit koji će vam pomoći da se odmaknete od svog emocionalnog ja bez prosuđivanja.

Ako provodite vrijeme procjenjujući kako se osjećate, ne dopuštate sebi da se istinski smirite u svojim emocijama.

Ovisno o tome gdje se Blizanci pojavljuju u vašem životu, to može promijeniti ukupnu prirodu fokusa i posla koji će ovaj tranzit donijeti.

Jedno je sigurno da je vrijeme da se prestanete brinuti o tome kako nešto govorite i jednostavno to izgovorite.

Mars će biti retrogradan u Blizancima od danas do 12. siječnja 2023. Ali će se nastaviti kretati kroz ovaj zračni horoskopski znak do 23. ožujka 2023. Dajući vam dovoljno vremena da se smjestite u ovu energiju i maksimalno iskoristite ovu energiju koja govori istinu.

Uostalom, istina je da će vas istina osloboditi, čak i ako je na početku neugodna.

Ova tri horoskopska znaka će imati najbolje horoskope u utorak, 1. novembra:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars u vašem horoskopskom znaku tijekom svoje retrogradnosti znači da će pojačati vašu unutarnju istinu kako bi pomogao transformirati svaki aspekt vašeg života. Obično brzo razmišljate i skloni ste donositi spontanije odluke.

To posebno može biti istinito u vašoj vezi ili intimnom životu jer je u posljednje vrijeme veliki fokus na ovo područje.

Ali tijekom retrogradnog Marsa stvari se usporavaju za vas i odluke koje su obično dolazile tako brzo sada se čine presporo.

Ne tumačite ovaj osjećaj kao stagnaciju ili čak zbunjenost. Unutar njega je dar znanja koji ponekad zaobilazite u nastojanju da se osjećate kao da se uvijek krećete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kada u potpunosti prigrlite svoju istinu i dopustite si da vidite kako ona zapravo izgleda u vašem životu, također si dopuštate da donesete odluku kojom ćete zapravo biti dugoročno zadovoljni, a ne samo trenutno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj utorak, 1. novembar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top