Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 31. oktobra

Čini se da bismo mogli imati sjajan dan kada je riječ o ljubavi i romantici.

Imat ćemo sreću ugostiti Sunčev sekstil Mjesec u isto vrijeme kao Mjesečev sekstil Veneru, dajući nam rijedak uvid u to koliko lijepi mogu biti naši sadašnji odnosi.

Danas ćemo vidjeti kako se prilike otkrivaju, a svaka od ovih ‘velikih operacija’ dat će nam priliku da ono što već imamo učinimo boljim mjestom.

Tranziti Sunce sekstil Mjesec i Mjesec sekstil Venera pružaju nam prostor da se koncentriramo na dobro, dok se istovremeno oslobađamo lošeg.

Kada govorimo o ‘lošem’, možemo biti uvjereni da danas nije riječ o ponavljanju i ponavljanju onoga što je loše u vezi, već više o tjeranju nepotrebnog od sebe, kako bismo mogli napraviti mjesta za više i dogoditi više pozitivnih događaja.

Današnji dan nam donosi priliku da vidimo svoje voljene u punom sjaju, jer je ovo dobar dan za isticanje, pokazivanje ljubavi, darivanje i iskazivanje velike količine privrženosti.

Tijekom ovog dana možemo biti nadahnuti da učinimo nešto lijepo za osobu koju volimo; nešto jednostavno, ali ljubazno. Sunčev sekstil Mjesec igra na naš osjećaj ljubaznosti i na našu spremnost da isprobamo nove stvari.

Na ovaj dan nemamo velike ideje ili velike planove. Održavat ćemo ga laganim i lakim, a na taj način ćemo iskusiti sve što ti tranziti mogu ponuditi.

Sunce sekstil Mjesec i Mjesec sekstil Venera danas su naši najbolji prijatelji, a svakako i izvor mnogo nade i dobrote.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 31. decembra su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ako postoji jedna riječ koja bi opisala kako će vam današnji dan proći, to bi morala biti ‘udobno’.

Danas ćete vi i vaš partner primijetiti nedostatak stresa koji bi mogao djelovati komično jer ga nema. Iskreno, ovo je sve što ste ikada željeli, i dok je dan bez stresa svačija ideja dobrog dana, danas ćete se osjećati ‘spokojno’ sa svojom ljubavi i svojim danom.

Danas biste također mogli početi cijeniti svog romantičnog partnera, jer Sunce sekstil Mjesec i Mjesec sekstil Venera imaju tendenciju izvući najbolje iz ljudi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ste nedavno upoznali ovu ljubav, vidjet ćete kako procvjeta u nešto vrlo, vrlo slatko na današnji dan, a ako ste već u uspostavljenoj romansi, primijetit ćete kako stvari danas teku mirno i lako.

Sunce sja, a svijet se osjeća prijateljski. Baš lijepo od tebe, Vaga. Uživaj u danu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 31. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top