LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA U NOVEMBRU: Vrijeme je za ljubavnu čaroliju! Jednima stiže srodna duša, a drugima se vraća bivši…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA U NOVEMBRU: Vrijeme je za ljubavnu čaroliju! Jednima stiže srodna duša, a drugima se vraća bivši…

30 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama u Novembru: Vaša sreća je u ljubavi i romantici. Ako niste u braku, ovaj ćete mjesec dobiti iznenadnu prosidbu. Možda ćete dobiti prijedlog za vezu od prijatelja, ili ako vam se netko sviđa, ovaj mjesec je divno vrijeme da ga pitate. Lijepo ćete se provesti sa supružnikom, a velika je vjerojatnost da ćete od njega dobiti darove. Izbjegavajte oštre posljedice jer karte ukazuju na mogućnost nesporazuma zbog netočnih informacija. Zvijezde sugeriraju da bračni par treba biti oprezan u razgovoru sa supružnikom. Postoji mogućnost spora, što može dovesti do prekida komunikacije. Izbjegavajte da na vas utječu prijatelji i obitelj, jer to može dovesti do raspada vašeg braka. Kada je riječ o obiteljskim stvarima, bračni parovi trebaju pokušati spriječiti nepotrebne svađe. Umjesto da se svađate, pokušajte kvalitetno provesti vrijeme zajedno.

 

BIK

Ovaj mjesec će vjerojatno biti značajan i za samce i za oženjene osobe. Postoji velika šansa da se bračni par posvađa zbog posla i drugih obaveza. Kako biste revitalizirali svoju vezu, pokušajte provesti kvalitetno vrijeme na telefonu jedno s drugim ili slati darove.
Oni koji su slobodni mogu dobiti neočekivanu ponudu za brak, a oni koji traže družicu mogu pronaći svog idealnog partnera. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno.
Neki od vas se mogu osjećati vezanima u svojoj vezi zbog nerazumnih očekivanja od partnera, što bi moglo dovesti do neočekivane svađe. Održavajte pozitivno prijateljstvo upuštajući se u dobru raspravu. Možda ćete ponovno vidjeti bivšeg partnera, što bi vas moglo iznenaditi idućih dana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mjesečni ljubavni i ljubavni horoskop za vezu predviđa vam mješovitu vreću sreće ovog mjeseca. Ljubavni horoskop za mjesec predviđa da bi vaš ljubavnik mogao postati vaša srodna duša. Međutim, prema ljubavnim horoskopima znakova, možda ćete se suočiti s poteškoćama ako želite ostati zajedno ili vjenčati se za svog partnera. Bračni horoskop za ovaj mjesec predviđa da vi i vaš životni partner možete imati lijepu i romantičnu kemiju. Ovo je vrijeme kada biste mogli biti otvoreni za početak nove veze, pogotovo ako ste u prošlosti imali svađu koja je izazvala ozbiljne probleme.

 

 

RAK

Početkom ovog mjeseca može doći do nekih smetnji u vašem romantičnom životu. Nemojte biti zabrinuti; ovo je jednostavno vaš um na poslu. Male svađe treba izbjegavati, pogotovo tijekom vikenda, inače se možete naći u nezgodnom scenariju. Tijekom mjeseca možete doživjeti mješavinu ugodnih i negativnih osjećaja. Imate mogućnost odabira odgovarajuće strategije. Zapamtite da sve što kažete, učinite ili na što reagirate može imati dugoročan utjecaj na srce vaše voljene osobe. Da biste razvili svoju vezu, razdoblje oko sredine mjeseca može zahtijevati od vas da shvatite emocije i očekivanja svojih najmilijih. Vjerojatno ćete iskusiti ljubav i bliskost u drugoj polovici ovog mjeseca. Sa svojim voljenima možda ćete imati dobru kemiju. Ovo je izvrsno vrijeme da unaprijedite svoju vezu.

 

 

LAV

Pozitivne i negativne emocije mogu doći do izražaja kako mjesec odmiče. Imate mogućnost odabira odgovarajuće opcije. Zapamtite da sve što kažete, učinite ili na što reagirate može ostaviti neizbrisiv utisak u srcu vaše voljene osobe. Kako mjesec odmiče, veća je vjerojatnost da ćete doživjeti ljubav i bliskost. Vi i vaši voljeni možda imate dobru kemiju. Sredinom ovog mjeseca možda ćete imati povoljnu priliku da svoju vezu podignete na sljedeću razinu. Možda ćete imati priliku provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Vi i vaš supružnik također možete imati duboku razinu intimnosti. Međutim, može doći do sukoba ega. Riješite se svog pesimističkog razmišljanja. Tijekom posljednje polovice ovog mjeseca može postojati mnogo prilika da provedete kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Dopustite svom partneru da otvoreno razgovara o onome što mu je na umu i srcu.

 

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život može biti pun uspona i padova ovog mjeseca. Možda ćete se posvađati s partnerom. U vašem ljubavnom životu može postojati neka nedoumica do kraja mjeseca, kada će se ona postupno smanjiti. Najveća stvar u ovom slučaju je kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. Ne odustaj od njega, inače ćeš ga zauvijek izgubiti. Suočavajte se sa svim problemima ili napetostima na promišljen način. To bi vam moglo pomoći da izgladite svoj romantični život. Postoji šansa da se nedavni prekidi mogu zakrpiti. Međutim, morate biti spremni ponuditi svojoj dragoj drugu priliku. Ovaj mjesec, samci će možda moći pronaći savršenog partnera. Čini se da je ovomjesečni bračni horoskop zbunjujući, a nesuglasice će vjerojatno trajati dugo. Nadalje, intervencija treće strane može dodati ulje u plamen.

 

VAGA

Bilo da ste slobodni ili u vezi, čini se da je romansa ovog mjeseca u zraku, prema vašem mjesečnom ljubavnom horoskopu. Možete biti kreativniji u načinu na koji iskazujete svoje osjećaje. Ovaj mjesec pokušajte iznenaditi svoju dragu romantičnom gestom koju nije očekivala. Vaše mjesečne ljubavne prognoze navode da bi on ili ona to mogao vrlo cijeniti. Oni koji su dugo u braku trebali bi nastaviti svoju vezu. Možda ćete morati još malo pričekati ako ste slobodni da upoznate nekoga fascinantnog. Nekima koji su dugo u vezi brak je na planu. Ovo je savršen mjesec da se vjenčate, zbližite i osigurate dugoročno partnerstvo. U budućnosti, bilo bi to fantastično partnerstvo.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da je mjesec idealan za romantično uživanje. Vaša mjesečna ljubavna predviđanja impliciraju da ćete se lijepo provesti u svom ljubavnom životu i romantici. Možda postoje prilike u vašem životu kada možete uživati ​​i imati najromantičniji užitak. Žene bi, s druge strane, trebale biti oprezne s neplaniranim trudnoćama, osobito u prvoj polovici mjeseca. Ako imate problema sa svojim supružnikom, možete očekivati ​​da će se oni riješiti u drugoj polovici mjeseca. Nađite malo vremena da provedete jedno s drugim, a stresove i brige svakodnevnog života ostavite iza sebe. Ne brinite; slatke stvari koje razmjenjujete sa svojim partnerom mogu vam pomoći da uspostavite temelje za ljubavni odnos. Ako ste slobodni, vaše mjesečne prognoze govore da ćete upoznati pravu osobu. Ovaj mjesec, samci će možda morati biti malo strpljiviji.

 

 

STRIJELAC

Oni od vas koji su se nedavno vjenčali mogli bi uživati ​​u svom bračnom partnerstvu. Postoji velika šansa da ćete se osjećati ograničeno u svojoj vezi. Ovaj mjesec može biti prekrasan mjesec za bračne veze. Ovaj mjesec može biti pun radosti i tihih proslava kod kuće. Mogu se dogoditi mnoge promjene, stoga trebate biti strpljivi kada donosite velike odluke. Umjesto da vas drugi utječu, drugu polovicu ovog mjeseca provedite radeći samoanalizu u smislu vašeg odnosa. Zbog vaše zahtjevne ili pretjerano očekivane prirode, možda ćete se na kraju razvesti. Dajte svom partneru ili supružniku malo prostora kako bi se on ili ona osjećali ugodno s vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Govoreći o vezama, vjerojatno ćete se dobro zabavljati u braku, a stvari bi mogle krenuti kako treba. Pomlađivanje u vezi vjerojatno će usrećiti vas i vašeg partnera. Provođenje kvalitetnog vremena zajedno može ojačati vaš odnos. Međutim, ispunjavanje vaših obećanja ključ je svake sretne veze. Oštre poruke i odgovori mogu uzrokovati uspone i padove u vašoj vezi. Ako ste u vezi, možete je podići na sljedeću razinu. Ako se planirate vjenčati, ovo je dobro vrijeme da upoznate dvije uključene obitelji. Kratka putovanja sa svojim voljenima mogu vam omogućiti da provedete kvalitetno vrijeme s njima.

 

 

VODOLIJA

Oduvijek su vas privlačile veze i romansa. Ipak, trebali biste cijeniti one koji su u vezi ili koji su zaljubljeni. Ovo je mjesec kada će vaš ljubavnik najvjerojatnije biti empatičniji i voljniji raditi s vama na jačanju vaše veze. Jedini savjet koji mogu dati je da izbjegavate svađe iz besmislenih razloga. Ako postoje sukobi ega, pokušajte ih riješiti prijateljski. Vaša bi zarada mogla biti očekivana. Oni koji su prije bili samci sada moraju donijeti odluku. Ako ozbiljno namjeravate sklopiti brak, trebali biste sjesti i napraviti plan za budućnost. Morate pronaći nekoga tko vas razumije i zainteresiran je za dugoročnu vezu s vama. Čak bi i bračni parovi nakon trećeg tjedna u mjesecu bili zadovoljni svojom vezom.

 

 

RIBE

Dobit ćete priliku otići na izlet i putovati s partnerom. Ovaj mjesec provedite kvalitetno vrijeme sa svojim ljubavnim partnerom, što bi moglo ojačati vašu vezu. Ovog mjeseca može doći do prijedloga od prijatelja. Oni od vas koji su nedavno stupili u vezu trebali bi uživati ​​u provođenju vremena sa svojim partnerom jer zvijezde predviđaju da biste sa svojim partnerom mogli doživjeti iskustvo ljubavi i romantike. Izbjegavajte svađu sa supružnikom. Neki od vas možda su mrzovoljni i nezahvalni prema svom partneru. Postoji mogućnost neslaganja, što može dovesti do komunikacijskog jaza. Izbjegavajte da na vas utječu prijatelji i obitelj. Negativni prijedlozi mogu uzrokovati kršenje vašeg bračnog odnosa. Postoji vjerojatnost da će vas bivši partner nazvati ili napraviti romantičnu ponudu. Kada donosite novu odluku, morate biti strpljivi.