FINANCIJSKI HOROSKOP do 16. Jula: OVA 2 znaka obradovat će VELIKI NOVČANI DOBITAK – Uskoro se SVE mijenja u njihovim životima…

FINANCIJSKI HOROSKOP do 16. Jula: OVA 2 znaka obradovat će VELIKI NOVČANI DOBITAK – Uskoro se SVE mijenja u njihovim životima…

5 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Financijski horoskop: Ovaj tjedan može postići savršenu ravnotežu između zarade i rashoda koji mogu donijeti izvanredna iskustva u vašim financijama. Možda ćete uživati ​​u poštenom protoku prihoda iako postoje izazovi u poslu. Vaše će poslovanje vjerojatno biti na vitalnom mjestu i morate marljivo raditi. Možda ćete imati problema s umorom i izgaranjem, ali ovo je dobro vrijeme za vaš novčani front. Stoga morate nastaviti raditi ubrzanom brzinom. Na kraju biste bili zahvalni na vašem trudu jer biste mogli vidjeti dobar novčani priljev. Pomoć obitelji može vam koristiti za posao. Ovaj tjedan povoljno je dugoročno ulaganje.

 

 

BIK

Vjerojatno ćete dobro zaraditi i vaš financijski status može ostati povoljan tijekom ovog tjedna. Vrijeme oko sredine tjedna može donijeti neke probleme. Vaš naporan rad možda neće dati vrijedne rezultate i to vam može pokvariti raspoloženje. No, posljednja faza tjedna može donijeti korisne rezultate. Postoje šanse za povrat dugovanja od onih koji su posudili od vas. Osim toga, vaša financijska snaga može se poboljšati uz neke unosne prilike za zaradu. Ovo vrijeme se smatra povoljnim za ulaganje novca. To će vam vjerojatno donijeti dobre povrate u budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Na početku tjedna, planetarni položaji mogu oslikati maglovitu sliku o vašem stanju na monetarnom planu. Prva faza tjedna može biti nepovoljna za povećanje bogatstva. Preporučljivo je održavati strogu financijsku regulativu kako bi se tijekom tog vremena održao povoljan financijski status. Vjerojatno ćete biti udaljeni na takav način da postoje šanse da izgubite kontrolu nad financijama. Izbjegavajte rizično trgovanje dionicama i budite izuzetno oprezni, jer se predviđaju gubici. Srećom, posljednja faza u tjednu progresivno bi se kretala kako bi vam pomogla da povećate svoje dobitke.

 

 

RAK

Tjedan vam može omogućiti da poboljšate svoj financijski status. Međutim, vaš lagani pristup može smanjiti izglede za rast. Vaše konkretno financijsko planiranje pomoglo bi vam da pređete prepreke i postignete svoje ciljeve. Prekrasan dio ove faze je da možda imate visoku razinu samopouzdanja. Također možete biti blagoslovljeni plodonosnim rezultatima zbog neustrašivih napora među teškim izazovima tijekom vikenda. Monetarni poslovi sklopljeni tijekom ovog tjedna vjerojatno će vam dati korisne rezultate. Neki prošli financijski problemi mogu se riješiti, pa ćete do vikenda udahnuti zrak olakšanja.

 

 

LAV

Vaše financije će vjerojatno biti onako kako se inače očekuje. Ne predviđa se pad vaše zarade, no možda je nećete moći pravilno koristiti. Oženjeni bi trebali razgovarati o financijama sa svojim supružnikom i napraviti plan proračuna. Ekonomski, tjedan će vjerojatno biti koristan. Vjerojatno ćete ovaj tjedan ostvariti dobru zaradu ako u svom poslu imate posla sa stranim klijentom. Većina vas koji radite u velikim organizacijama također može postići željene rezultate ovog tjedna. To bi također poboljšalo vaše financijske uvjete. Morate se kloniti prijatelja koji nepotrebno povećavaju vaše izdatke.

DJEVICA

Postoje šanse da se ovaj tjedan suočite s nekim usponima i padovima u novcu i financijama. Neki troškovi mogu biti visoki i ušteda novca može se činiti teškim. Preporučljivo je napraviti pravilno planiranje koje vam može pomoći da budete ekonomični. Investicije bi vas mogle usrećiti ovaj tjedan. Postoje dobre šanse za dobitak putem nekretnina. No, preporučljivo je biti svjestan naslova nekretnine s kojom možda imate posla. Čini se da je tjedan povoljan za početak ulaganja u ime svoje djece. Povrat može biti prikladan i obećavajući. Ovaj tjedan izbjegavajte davati priznanje bilo kome.

 

 

VAGA

Novi planovi možda su vam u posljednje vrijeme zauzeli većinu vremena. Ovo je korisna faza da proširite svoje razumijevanje ulaganja i započnete s njima. Postoje šanse da planirate koristiti drugu metodu i ostvariti prihod putem traženog izvora. Ovo može biti plodonosno i unosno. Možete otići u stranu zemlju na putovanje, a od vas se također traži da donesete značajne odluke tijekom posjeta. Preporučljivo je ostati usredotočen i ne zanositi se bilo kakvom šarmom. Samo iskreno dovršite zadani posao. Vjerojatno će doći do širenja poslovanja, što bi također donosilo prihode.

 

 

ŠKORPIJA

Bili biste u zadovoljnom i ugodnom stanju s dobrim protokom novca ovaj tjedan. Možda ćete biti iznimno sretni i uzbuđeni jer ćete uskoro možda obaviti neke kupnje za svoju obitelj. Vjerojatno ćete biti na visokoj razini energije. Nagrade mogu doći u financijskim oblicima uglavnom za vaš rad, što može donijeti dobar iznos novca na vašem računu. Predviđeni su iznenadni novčani dobici od prijatelja ili rođaka tijekom vikenda. Ovo vrijeme je korisno za optimizaciju vaše uštede kako biste poboljšali svoju poziciju. Poslovni ljudi bi mogli namirivati ​​unosne poslove tijekom ovog tjedna.

 

 

STRIJELAC

Vjerojatno ćete potrošiti na elektroničke gadgete. Ovo vrijeme je nepovoljno za ulaganje u nove dionice bez valjane valjanosti. Pokušajte prihvatiti prijedloge od stručnjaka, jer tranzit Merkura pokazuje da vam to može donijeti dobre financijske povrate. Možda imate nekoliko izvora prihoda. Tražiti podršku i vodstvo od starije braće i sestara i prijatelja korisno je za ulaganja. Također možete dobiti dovoljnu financijsku pomoć od svog supružnika. Budite izuzetno oprezni dok ulažete u tržište dionica. Prije velikih ulaganja potražite pomoć stručnjaka. Izbjegavajte kupnju zemlje ili davanje novca osobi koju ne poznajete. Posao vezan za državu može vam donijeti troškove.

 

 

JARAC

Ovaj će vam tjedan vjerojatno dati drugačije rezultate na financijskom planu. Poslušajte savjet stručnjaka i to bi moglo biti od koristi za novčanu dobit ovog tjedna. Tvrtke povezane sa zemljištem i imovinom trebaju valjanu provjeru prije nego što krenu u vitalnu investiciju. Možda ćete biti sretni zbog malih troškova za vjerski rad i školovanje djece. Karijera u pisanju ili izdavaštvu može donijeti plodne povrate ili dobitke ovog tjedna. Braća i sestre mogu tražiti financijsku pomoć od vas. Postoje šanse za neplanirane troškove za obrazovanje ili srodni materijal. Članovi vaše obitelji mogu vas podržati u novčanim pitanjima. Možete potrošiti novac na druženje sa svojim svekrovima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan će dati prosječne rezultate u novcu i financijama. Možda ćete dobiti dobar posao u svom poslu ili u komunikaciji. Oni od vas koji se bave putovanjima ili turizmom ovaj će tjedan dobiti dobar posao. Može doći do iznenadnih izdataka za zdravstvene probleme. Trebali biste očistiti sve neriješene poslove vezane uz porez ili osiguranje. Može doći do neplaniranih izdataka za zdravstvo ili obrazovanje djece. Braća i sestre mogu tražiti financijsku pomoć od vas. Malo putovanje će donijeti financijske troškove. Ovaj tjedan bi mogao dati neke važne dobiti vezane uz zemljište ili imovinu. Ulaganje u male kante donijet će vam dobar uspjeh uz stručni prijedlog.

 

 

RIBE

Ovog tjedna neki od vaših prijatelja možda će dobiti financijsku potporu od vas. Oni koji posluju mogu dobiti novčani prihod od vašeg poslovnog partnera. Postoje šanse za ulaganje u trgovanje dionicama. Preporučljivo je uzeti financijske smjernice od iskusnog stručnjaka kako biste dobili očekivane financijske rezultate. Pokušaj investiranja s malim dijelom umjesto davanja velikog iznosa na jednom mjestu, jer bi to bilo korisno. Ovo vrijeme je nepovoljno za ulaganje novca na tržištu dionica. Ovaj tjedan možete imati neke iznenadne troškove u vezi s kupnjom elektroničkog gadgeta.