Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 30. oktobra

Neptunova energija djeluje na ‘potencijal’ i može nas iznenaditi kada vidimo da je želja za ljubavlju ispunjena. Današnji dan pun je manifestacija i čarolija. Vidjet ćemo da naši ljubavni interesi rastu ovog dana. Bit ćemo ugodno iznenađeni promišljenošću naših partnera danas.

Neptunova energija nije uvijek pozitivna, ali uvijek ‘može’ biti, ovisno o tome što s njom radimo. Svi imamo ideale u svojim glavama, stvari koje želimo postići i snove od kojih ne želimo odustati jednostavno zato što su previše dobri da ih barem ne pokušamo manifestirati.

Danas je dan je kada se snovi susreću sa stvarnošću, a rezultat je pun ljubavi, povjerenja i nade.

I dok Mjesec u kvadratu s Neptunom utječe na sve znakove zodijaka, samo će tri uzeti k srcu njegovu poruku punu nade. Na ovaj dan ćemo vidjeti promjenu kod naših voljenih.

U ovom slučaju promjena nas neće uplašiti, niti će na bilo koji način narušiti odnos.

Danas je dobar dan za zapažanje koliko je daleko vaš partner stigao u pogledu onoga što je spreman otkriti o sebi, kao i za sposobnost prihvaćanja koliko nas voli. Pripremite se biti voljeni, danas! Uključeno je.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 30. oktobra su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vožnja Neptunovom energijom vašem je horoskopskom znaku oduvijek donosila sreću, a ljubavi, ove nedelje astrologija će vam pokazati što vam se sprema u ljubavnom horoskopu.

Već znate da se vaš odnos temelji na zamahu i rastu.

Svaki put kad naučite nešto novo o svojoj osobi, osjećate se bolje u vezi s njom, kao i što to čini za sam odnos.

Svaki dan naučite nešto novo o toj osobi i ovog dana, tijekom Mjeseca u kvadratu s Neptunom, vidjet ćete da ste možda podcijenili sposobnost svog partnera da raste i ističe se.

Današnji dan uklanja te ljuske s vaših očiju i omogućuje vam da vidite da ste u društvu nekoga tko nije samo istinski briljantan, već je istinski pun ljubavi i ljubazan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda ćete danas čak morati obrisati suzu radosnicu iz oka, jer se pomirite s time koliko je vaš partner zapravo izvrsna osoba.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 30. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top