STRIJELAC – HOROSKOP za NOVEMBAR! Konačno je došao red i na vašu sreću! Pred vama je VELIKO BOGATSTVO, POSLOVNA i LJUBAVNA PROMJENA i evo što još…

STRIJELAC – HOROSKOP za NOVEMBAR! Konačno je došao red i na vašu sreću! Pred vama je VELIKO BOGATSTVO, POSLOVNA i LJUBAVNA PROMJENA i evo što još…

29 listopada, 2022 0 By Admin

Financije:

Čini se da su planeti povoljno smješteni, a zahvaljujući tome, vjerojatno ćete uživati ​​u stabilnim financijama. Možete započeti novi posao kako biste povećali svoj prihod, a to vam može donijeti dugoročne koristi. Vaši izdaci sada možda neće biti veliki, a mogli biste potrošiti novac na luksuzne stvari. Općenito, postoje velike šanse za obećavajući financijski položaj za vas ovaj mjesec, čak bi se usudili reći i za veliko bogatstvo.

Karijera:

Zaposleni mogu raditi učinkovito i napredovati do dobrih pozicija. Također se možete nadati napredovanju na poslu i povećanju. Ali budite oprezni u ophođenju s nadređenima. Također, možete naići na manje prepreke na svom putu prema napretku, stoga budite oprezni s njima. Ali vaša bi vas elokvencija trebala dovesti do uspjeha, sada.

 

Posao:

Možete očekivati ​​lijepu zaradu kroz partnerske poslove. Također može doći do znatnih dobitaka zahvaljujući vašem poslovnom partneru. Putovanja bi vam mogla donijeti nove prilike za trgovanje, dok bi vam vaša poslovna sposobnost također mogla dati priznanje. Osobito oni koji se bave izvozom mogu očekivati ​​dobru zaradu.

 

Profesionalci:

Postoje šanse da profesionalci razviju neke razlike u mišljenjima sa svojim nadređenima krajem mjeseca. Budite posebno oprezni u svom govoru. Međutim, oni koji se bave državnim odjelima ili agencijama mogu svjedočiti značajnom napretku. Podršku bi vam mogli pružiti i vaši kolege.

 

Zdravlje:

Vjerojatno ćete sada biti aktivni i entuzijastični. Ipak, prekomjerni rad može utjecati na vaše zdravlje, a postoje šanse da patite od bolova u nogama ili leđima. Stoga vas molimo da dobro vodite računa o svojoj kondiciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učenici:

Učenici bi trebali biti dobro u učenju i biti cijenjeni od učitelja i roditelja. Sposobnost apsorpcije onih koji pohađaju visoko obrazovanje može se povećati. Znanstvenici će vjerojatno uspjeti u svom istraživačkom radu.

Stranice: 1 2