LJUBAV U NAREDNOJ SEDMICI: Ako ste zaljubljeni, znajte da vas čekaju ČUDA koja ste mislili da se NIKAD neće OSTVARITI!

LJUBAV U NAREDNOJ SEDMICI: Ako ste zaljubljeni, znajte da vas čekaju ČUDA koja ste mislili da se NIKAD neće OSTVARITI!

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednoj sedmici: Pobrinite se da se svaka borba vodi na istinitosti onoga što doista želite. Da, morate zauzeti stav za ono što želite, uključujući osobu koju možda volite, ali to mora biti i srž vaše istine. Nije impulzivno ako je to nešto o čemu ne možete prestati razmišljati. I ovaj put će biti drugačije sve dok mu drugačije pristupite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Koliko god voljeli biti uzemljeni i stabilni, ovaj tjedan ćete se osjećati nekako loše. Broj planeta u zračnim i vodenim znakovima uz retrogradne planete bacit će vas s pijedestala onoga što mislite da je istina. Upamtite da nove stvari učimo ne da bismo pokvarili planove koje smo imali, već da bi nam pomogli u izradi novih. Dopustite ovoj energiji da vas transformira.

 

 

BLIZANCI

Toliko se energije ove godine odnosilo na to da dođete do srži onoga što uistinu jeste, jer ćete tek tada privući partnera koji je usklađen s vama i vašim željama.
Ovaj tjedan je jedan od onih koji definiraju tjedne kada stvari odjednom postanu smislene i počnete prekidati veze sa svima koji se ne pojavljuju na način koji vam je potreban.

 

 

RAK

Promjene na domaćem planu nisu samo na pomolu, već su stigle. Ne postoji druga vrsta nelagode koja vas izaziva na isti način kao što morate ovo proći u svom svetom prostoru.
Ali stiglo je. Ne može se poreći ili odgoditi promjena koja je ovdje. Jedino što možete učiniti je proći kroz nju s autentičnošću. Stigao je s razlogom i iako to sada možda ne razumijete. Vjerujte da ćete jednog dana vjerovati.

 

 

LAV

Strast je uvijek jedna od vaših omiljenih riječi, ali ovaj tjedan od vas će se tražiti da malo dublje uđete u srž onoga tko niste lice koje često pokazujete svijetu.
Vaš ljubavni odnos tražit će dublji dio onoga što jeste i životne planove koje želite napraviti. Ne dopustite da vas pitanja izazovu u spoznaji da je ono što želite zapravo ispred vas.

 

 

DJEVICA

Ne možete od nekoga napraviti savršenog partnera, koliko god se trudili. Ljudi se pojavljuju kao oni sami i na nama je da ih prihvatimo ili ne.
Ponekad se radi o odmjeravanju onoga što oni donose u naš život u odnosu na ono što ne mogu. Ali kod drugih se radi o tome da se zapitate čemu vas odnos pokušava naučiti.
Odmaknite se od tolikog truda i pogledajte lekcije koje vam ova situacija pokazuje, bit ćete bolji za njih.

VAGA

Iako se obično ne opisuje kao argumentirano, možda se ovaj tjedan nećete osjećati baš poput sebe. Bit ćete brži na ljutnju i brže ćete poduzeti mjere kako biste prilagodili sve što vam se čini da nije u ravnoteži. Ponekad moramo prihvatiti kvalitete koje ne koristimo često da bi bile potrebne velike promjene, a ovo je jedno od tih vremena.

 

 

ŠKORPIJA

Istina o tome tko ste nikada se neće promijeniti, ali način na koji je koristite će se promijeniti. Dok nastavljate zaranjati duboko u sebe i u ono što ljubav doista znači, vjerojatno ćete otkriti neke dugo očekivane istine o određenoj vezi.
Trik je u tome što se trenutno još uvijek razvija pa nije potrebno još ništa poduzimati. Usredotočite se na ono što svaki dan donosi i pokažite se kao vi. Ostalo će postati jasno tijekom sljedećeg lunarnog ciklusa.

 

 

STRIJELAC

Najbolje je uzeti svaki dan kako dolazi, ali ponekad postoje trenuci u životu u kojima se moramo odmaknuti i zauzeti veći pogled.
Ako tada često ne sjedinimo dane i prije nego što to shvatimo. Prošla je dosta vremena, a mi smo upravo tamo gdje smo bili prošle godine u ovo doba unatoč osjećajima da želimo učiniti drugačije.
Uključite se u ovaj tjedan sa svojom unutarnjom istinom i dajte joj glas koji je potreban kako bi se promjene mogle početi događati. Čak i ako su isprva male, najveće promjene uvijek će započeti samo jednim korakom.

 

 

JARAC

Morate prvo biti u pravu prije nego što znate koja je odluka ispravna. Ovaj tjedan vodi vas putu prema sebi kako biste otkrili koje istine postoje koje ste ignorirali.
Iako vam se ponekad može činiti neugodno ili čak neugodno jer želite učiniti da se stvari događaju u vašem vanjskom životu. Odvojite ovo vrijeme da se zaista usredotočite na sebe i ono što uistinu želite. Ovo će biti ključ za otključavanje tih vrata na sljedeću razinu vašeg života.

 

 

VODOLIJA

Kažemo da se želimo promijeniti, ali onda ponekad postanemo zastrašeni kad se to počne događati. Kako se ovaj tjedan razvija, stvari se mogu vrlo brzo pomaknuti izvana.
Iako vam ovo u početku može biti izazov, zapamtite da je sve što se napokon oblikovalo izvan vas zbog svih sjemenki koje ste posadili u sebi.
Vrijeme je da primite žetvu za koju ste se toliko trudili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

U stanju ste dubokog razmišljanja o tome gdje se nalazite i kamo idete, a ljubav vam je na prvom mjestu u umu.

Vjerujte u sve što ste učinili da dođete do ove točke. Postoji razlika između pokušaja kontrole ishoda i izjave o tome što vam je potrebno i na što ste spremni.

Dok se budemo kretali kroz ovaj tjedan i vi i vaš partner možda ćete napraviti očite nagle pomake prema zajedničkoj budućnosti. Ali zapamtite da je to nešto na čemu se radi godinama.

Uvijek je bolje provjeriti je li korijenje jako prije nego što iskoristimo krila za let.