VIKEND HOROSKOP: Vodoliji stiže ogromna isplata, Rak će dobiti sve što želi, Vagi će se strpljenje isplatiti, a OVOG znaka čeka PRAVO IZNENAĐENJE!

VIKEND HOROSKOP: Vodoliji stiže ogromna isplata, Rak će dobiti sve što želi, Vagi će se strpljenje isplatiti, a OVOG znaka čeka PRAVO IZNENAĐENJE!

11 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Čini se da će tvoj brod ući. Barem se čini da planeti tako misle. Vaše godine njegovanja poslovnih odnosa isplatit će vam se u vidu povećane prodaje ili novih poslovnih prilika. Čini se da se ovaj uspjeh prelijeva i u vaš osobni život. Život na domaćem planu nikad nije bio mirniji. Vi ste dirigent ove melodične simfonije koja je vaš život. Čestitamo!

 

 

BIK

Zašto strpljenje mora trajati toliko dugo? Dobacila je jedna frustrirana duša. Jeste li to mogli biti vi? Čekanje vam nikada nije bila jača strana, nema sumnje u to. Lakše ćete preživjeti današnji dan ako se usredotočite na pronalaženje izlaza za svoju nagomilanu frustraciju. Posjet teretani ili intenzivno čišćenje kuće bi pomogao.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi znamo poslovicu: “Ako u početku ne uspiješ, pokušaj, pokušaj ponovno.” Ali ne možete ne osjećati da ste pokušavali i pokušavali i pokušavali bezuspješno. Sve što će se promijeniti, kada počnete ubirati plodove svog rada. Možete očekivati ​​da vidite stvari iz nove, neobične perspektive. To će vam omogućiti da zaobiđete prepreke koje su vas nedavno blokirale. Obratite dodatnu pažnju danas i zabilježite mentalno, ako ne i fizičku, sve neobične ideje koje imate.

 

 

RAK

Što god želiš, samo to tražiš i velika je šansa da ćeš to i dobiti. A bilo je i vrijeme. Čini se da ste u posljednje vrijeme iznimno naporno radili. Sigurno vam je potrebna povišica, ako ne i promaknuće. Skupite svoje misli, prikupite dokaze i zatražite ono što zaslužujete. Poduzmite korake danas kako biste osigurali više vremena u centru pažnje.

 

 

LAV

Vrijeme je jednom zauvijek da povežete sve one labave krajeve projekata koji su ostali nedovršeni. Koliko god se toga bojali, razmišljajte o tome na ovaj način: izvršavanjem ovih zadataka oslobađate prostor za uzbudljive nove projekte koji će vam se pojaviti. Znajte da danas sve sluti dobro za sve financijske i profesionalne stvari. Možda ćete dobiti onaj bonus koji vam pripada!

 

 

DJEVICA

Neželjena pošta i nekoliko telefonskih poziva gotovo bi bilo dobrodošlo olakšanje od intenzivne komunikacije koju u posljednje vrijeme vodite s ljudima. Sav taj intenzitet je, dakako, zanimljiv, ali i oduzima više vremena nego što biste željeli. Jedva imate vremena baviti se svojim poslovima, a još manje tuđim. Ako se počnete osjećati u točki pucanja, nazovite svoj osobni time-out. Tuširanje ili kupka dobro bi vam učinili.

VAGA

Nije ni približno tako loše kao što mislite. Zapravo, stvari definitivno idu gore. Naravno, to nikada nećete znati ako se odbijete izvući iz kreveta da se sami uvjerite. Vaš naporan rad u posljednjih nekoliko mjeseci ostavio vas je  pomalo iscrpljenim. Ali danas počinjete vidjeti isplatu! Vrijeme je da ustanete, odjenete se i zaslijepite svijet svojim sjajem. Znaš da to možeš.

 

 

ŠKORPIJA

Zamislite sebe kao maratonca. Imate jako dugu udaljenost za put, ali slast nije samo u prelasku ciljne crte, već u uživanju u svim prizorima na putu. Dok vam je glava danas prepuna planova i ideja, počinjete se osjećati iscrpljeno kada počnete razmatrati svu logistiku ostvarenja ovih snova. Ne brini se. Planeti su vas blagoslovili s razinom energije koja je jednaka zadatku, stoga samo naprijed i počnite!

 

 

STRIJELAC

Vrijeme je da iskoristite taj unutarnji resurs za koji ste oduvijek znali da postoji. Vaša sposobnost iscjeljivanja je izvanredna i nema smisla to više poricati. Vaš um je poput spužve, žedan da upije svako novo znanje ili praksu o umijeću iscjeljivanja. Zašto ne biste proveli opuštajući sat ležeći ravno na stolu, učeći od vještih prstiju majstora masera?

 

 

JARAC

Jednom započeto je pola gotovo, kako se kaže. Ovo se svakako odnosi na vas danas. Da, istina je da je pred vama poprilična količina posla, ali sigurno znate da to možete obaviti. Koliko god to zvučalo banalno, sastavljanje popisa (ne, ne morate ga dvaput provjeravati) pomoći će vam da razbijete projekte na dijelove kojima se može upravljati. Mnogo je lakše usredotočiti se samo na sljedeći korak, a ne na cijeli herkulovski zadatak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Kako neugodno kada posao stane na put užitku, ali postoje trenuci kada su profesionalne prilike jednostavno predobre da bi ih propustili. To zamamno stvorenje koje ste bacili na oko, morat će vas čekati još jedan dan. Za sada, usredotočite se na posao koji je pred vama. Uz trenutni aspekt u igri, isplata bi mogla biti ogromna!

 

 

RIBE

Jedan od nedostataka tavana je to što se toliko smeća sprema tamo gore. Danas je dan za čišćenje kuće. Dovoljno ste dugo odgađali ovo i sada se morate suočiti s prašinom i krhotinama na vlastitom potkrovlju. Bilo da se radi o emocionalnim neredima koje je potrebno očistiti ili o poslovnim stvarima koje zahtijevaju pažnju, znajte da ćete povrijediti sebe i svoje buduće izglede ako duže odgađate.