SEDMIČNI TAROT od 31. 10. do 06.11. – OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok će OVAJ znak srediti svoj ljubavni život!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Kralj mačeva, obrnuto

Ovo je dobar tjedan za vas da se suzdržite i ne nastavite s nečim što ste planirali. Ako se ukaže prilika, odvažite njezinu vrijednost prije nego što krenete s njom. Pogrešan potez ovog tjedna mogao bi vas koštati svežanj.

Birajte mudro i uvijek pazite da sve što radite ima pozitivan ton. Ovo je važno. Lako biste mogli pasti u zečju rupu negativnosti ako niste na vrhu.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kraljica štapića

Imat ćete dobar tjedan, jednostavno. Glava ti je uspravna i poznaješ dobro od zla. Osjećate se pozitivno u vezi tjedna i budućnosti općenito. Osjećate se dobro kao da uzgajate povrće u vrtu. Ovo bi moglo biti metaforično; želite započeti nešto novo, nešto kreativno.

Ne razmišljate o tome što nije u redu s vašim životom i usredotočeni ste na ono što je ispravno. Vaš stav će vam pomoći da se izdignete iznad svih sukoba na koje biste mogli naići ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuto

Pripremite se za jedan od onih razgovora o politici ili vjeri s nekim ovaj tjedan. I znate o kakvoj vrsti razgovora govorim – onoj koja izaziva toliko emocija i neslaganja da svi odlaze osjećajući se neprijateljski i agresivno.

Ovaj tjedan ima različita mišljenja i možda nećete biti spremni da vas osporavaju ili vam kažu da možda postoji drugačiji način razmišljanja.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pet pentakla, obrnuto

Možda ćete se ovaj tjedan osjećati kao da ste malo van igre jer ćete na poslu napraviti nekoliko očitih pogrešaka. Srećom, ništa previše strašno, ali to je znak da morate više paziti na detalje.

Bili ste opušteni u svom pristupu i možda ćete na kraju izgubiti novac ili poziciju zbog lijenog pravljenja pogrešaka. Pazi na pogreške ovog tjedna, jer bi te mogle povrijediti.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Vitez od štapova

Vrijeme je za odlazak. To znači da ćete negdje otići ovaj tjedan i da ćete imati određenu svrhu za ovaj polazak. Vi ste savjesni i pažljivi i želite raditi stvari po pravilima, a izgleda da ako to želite ispuniti, morate ustati i izaći i to ostvariti.

Ovaj tjedan dolazi s fizičkim naporom, kao i mentalnom izdržljivošću.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: mađioničar

Što god radili, ovaj tjedan ćete dobro raditi. Ovaj tjedan je potvrda vaše sposobnosti i to će se pokazati u obliku pohvale za svoju vještinu ili novčane nagrade ili promocije.

Zaista ste majstor svog zanata i zaslužujete pohvale koje ćete dobiti tijekom tjedna.

Nastavak na idućoj stranici…

SEDMIČNI TAROT od 31. 10. do 06.11. – OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM DANIMA, dok će OVAJ znak srediti svoj ljubavni život!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top