OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

OVAN

Ovo je vrijeme da izliječite svoje odnose. Planeti su toliko usklađeni da ćete početi shvaćati da je bolje pustiti svoje stare zamjere i umjesto toga se usredotočiti na obnovu svog života i odnosa. Problemi će se odjednom pojaviti ono što zapravo jesu i shvatit ćete koliko ste ih razmjerili.

 

BIK

Dani su pogodni za drugu priliku. Danas će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobar je dan za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

 

RAK

Ovi dani mogu se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

 

LAV

Ljubav je u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati svog budućeg partnera.

 

DJEVICA

Možda ćete upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV i dalje LUDO VOLI – moguće je pomirenje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top