LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. Oktobar: Jedan znak će se ZALJUBITI, a jednom će se PROŠLOST VRATITI…

OVAN

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

 

 

BIK

Možda ćete biti silno prisiljeni postati dio romantične drame tuđih života! Izbjegnite to odmah! A ako ne možete onda nemojte zauzimati nijednu stranu, samo budite neutralni dajući savjete objema suprotstavljenim skupinama! Odvojite vrijeme da isplanirate nešto novo i senzualno za sebe!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dobit ćete više pažnje nego ikada prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti i oni najmanje očekivani. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će odvojiti one najbolje od ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

 

 

RAK

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

 

 

LAV

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti poseban trenutak sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

 

DJEVICA

Danas ćete od partnera dobiti vrijedan savjet. Možda vam se neće svidjeti, ali bilo bi dobro da se posvetite tome. To vam može biti od velike važnosti. To može biti povezano s financijskim stvarima, vašom karijerom ili obitelji. Od vitalnog je značaja da se ne smijete braniti i zanemariti ovaj savjet jer to može rezultirati samo žaljenjem.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 29. Oktobar: Jedan znak će se ZALJUBITI, a jednom će se PROŠLOST VRATITI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top