DNEVNI HOROSKOP ZA 29. Oktobar: Bik i Ovan će imati DOBRE PRILIKE, Djevici će DIVLJATI OSJEĆAJI, Ribe će trebati POMOĆ…

OVAN

Određeni ključni planeti nižu se na takav način da će vam se pružiti rijetka prilika da se izliječite i popravite. Moći ćete priznati neku nepravdu koju ste učinili u prošlosti i moći ćete je iskupiti. Pritom ćete moći skinuti veliki teret sa svoje duše.

 

 

BIK

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se da je za vas danas dan pun razmišljanja! Možda biste željeli napraviti pomak s trenutnog mjesta stanovanja ili čak sa svog trenutnog posla. Nemojte biti u nevolji; vrijedi ući za promjenu. Možda ćete dobiti pomoć od neočekivane komunikacije od nekoga tko vam je potajno želio dobro!

 

 

RAK

Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati vrlo kreativno. Cijenite sve lijepo i želite stvoriti nešto lijepo. Dan je posebno povoljan za umjetnike. Međutim, potrebno je dovršiti projekte koje započnete danas. Možete se iznenada početi osjećati ispuhano ヨ uobičajena pojava nakon navale kreativnosti i može vas ostaviti depresivno i šuplje bez razloga.

 

 

DJEVICA

Svaki osjećaj je danas pojačan zbog poravnanja zvijezda. Osjećat ćete i ljubav i mržnju dublje nego ikada prije. Također će se pojaviti prilike da vam pokažemo što vas sada sprječava da se zbližite s prijateljima. Međutim, bit će razborito pričekati prije nego što se ponašate prema tim osjećajima i vidjeti hoće li izdržati prije nego što se posvetite.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. Oktobar: Bik i Ovan će imati DOBRE PRILIKE, Djevici će DIVLJATI OSJEĆAJI, Ribe će trebati POMOĆ…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top