Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 29. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Često se smatra da pomrčine stvaraju osjećaj skakanja vremenskih linija, mjesto gdje se prošlost i budućnost susreću istovremeno, a to je prikazano Merkurovom energijom danas.

Doista je susret vaših želja iz prošlosti s onim što sada želite za svoj život i sebe u ovom trenutku i za novu budućnost koju pišete iz minute u minutu.

Ovo je prilika za vas da se ponovno uskladite s onim što vam se čini najautentičnijim i najautentičnijim, što je ono što vas privlači umjesto da samo pokušavate popuniti točkice na tuđem planu za svoj život.

Može biti izazovno odvojiti se od prošlih želja ili snova jer čak i ako još niste bili autentični ja, to je još uvijek bio važan dio vas. To je još uvijek bio nužan korak da vas dovede do mjesta gdje ste u ovom trenutku.

To je upravo mjesto za početak života u skladu s onim što sada želite i u koga ste izrasli.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u subotu, 29. oktobra su:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Samo zato što imate vremena ne znači da uvijek trebate ili morate čekati zadnji trenutak da krenete u akciju. Mars je trenutno u Blizancima osvjetljavajući vašu romantičnu vezu i krenut će retrogradno za samo nekoliko dana dok sva ova energija Škorpiona iznosi ono što je sada bilo u tami na svjetlo.

Uz to, danas je Mjesec u Strijelcu što vam daje priliku da proniknete u svoje duboke osjećaje s većim razumijevanjem i jasnoćom onoga što oni znače.

U vašem romantičnom životu dolazi ogromna promjena. Bilo da se radi o kraju, produbljivanju postojeće veze ili čak proširenju obitelji, nešto je već na putu. Dio sposobnosti da to primite je uvid u punu istinu o svemu, gdje će energija Škorpiona doći u pomoć.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali Mjesec, o taj veličanstveni i lijepi mjesec. Mjesec u Strijelcu je mjesto gdje se možete suočiti licem u lice sa svojim stvarnim osjećajima koji će vam pomoći da idete naprijed u vašem novom poglavlju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 29. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top