Zadnji dani Oktobra vraćaju BIVŠU ljubav OVOM znaku, dok OVOM znaku donosi SRODNU DUŠU i početak ljubavne priče…

Zadnji dani Oktobra vraćaju BIVŠU ljubav OVOM znaku, dok OVOM znaku donosi SRODNU DUŠU i početak ljubavne priče…

25 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Zadnji dani Oktobra: Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

BIK

Dani su savršeni da ispravite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme javljali u vašoj vezi, ali vi ste ti koji morate napraviti prvi korak. Morate ostaviti po strani svoj ponos i uzeti stvari u ruke. U suprotnom, vaš odnos ide prema prilično kamenitoj vožnji. Vaš će partner biti otvoren za prijedloge koje ćete dati.

 

BLIZANCI

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti.  To se prvenstveno odnosi na bivšeg partnera. Netko mora napraviti prvi korak, a zašto onda ne biste to bili vi!? Nemate što za izgubiti, samo možete dobiti bivšeg nazad u zagrljaj. To su dani kada si dopuštate da idete sa strujom, pa onda idite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razuman, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

LAV

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Ovih dana ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete pokazati svoju nježniju stranu svom partneru nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

VAGA

Oni koji su bili u vezama uskoro će svjedočiti početku nove faze u privatnom životu! Možete vezati čvorove sa svojim partnerom ili se useliti zajedno. To može uključivati ​​ogromna ulaganja jer kuću treba preurediti u bilo kojem od dva slučaja. Oni koji su slobodni će pronaći nekoga vrućeg i intimnog za koga će odmah osjetiti da je to srodna duša.

 

ŠKORPIJA

Od vas su do vašeg partnera prešle hrpe dobrih riječi. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neku akciju možete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

STRIJELAC

Bili ste više na strastvenoj strani i stoga ne prepoznajete da su veze višestruka vrata. Morate se kretati u krugovima koji su i uzbudljivi i izazovni. Dobit ćete priliku da se zbližite s nekim kome se duboko divite proteklih godina. Bit ćete jako sretni što imate tu osobu u blizini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti pretjerano uporni ni u jednoj točki, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vam dopusti da uđete u detalje onoga što od njega zahtijevate. Krenite na izlete ili uživajte u glazbi koja će vam poboljšati raspoloženje.

 

VODOLIJA

Ovih dana možete prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Informacije koje dobijete će vam pomoći da shvatite logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na budući tijek akcije. Budite dovoljno fleksibilni da naučite nove stvari.

 

RIBE

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.