Zadnji dani Oktobra vraćaju BIVŠU ljubav OVOM znaku, dok OVOM znaku donosi SRODNU DUŠU i početak ljubavne priče…

OVAN

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

BIK

Dani su savršeni da ispravite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme javljali u vašoj vezi, ali vi ste ti koji morate napraviti prvi korak. Morate ostaviti po strani svoj ponos i uzeti stvari u ruke. U suprotnom, vaš odnos ide prema prilično kamenitoj vožnji. Vaš će partner biti otvoren za prijedloge koje ćete dati.

 

BLIZANCI

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti.  To se prvenstveno odnosi na bivšeg partnera. Netko mora napraviti prvi korak, a zašto onda ne biste to bili vi!? Nemate što za izgubiti, samo možete dobiti bivšeg nazad u zagrljaj. To su dani kada si dopuštate da idete sa strujom, pa onda idite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razuman, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

LAV

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Ovih dana ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete pokazati svoju nježniju stranu svom partneru nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Zadnji dani Oktobra vraćaju BIVŠU ljubav OVOM znaku, dok OVOM znaku donosi SRODNU DUŠU i početak ljubavne priče…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top