USKORO: Strijelac dobija bitne informacije, Ribe i Djevica će uživati, Ovan dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza

USKORO: Strijelac dobija bitne informacije, Ribe i Djevica će uživati, Ovan dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza

8 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Uskoro: Promjene koje se događaju kod kuće mogle bi dovesti do većeg prihoda. Možda se useli novi sustanar, što će vam smanjiti troškove stanovanja. Ili biste čak mogli razmisliti o preseljenju na novo mjesto, možda ono koje je bliže mjestu gdje članovi obitelji žive ili rade. Što god bilo, možda se ne čini mnogo, ali dugoročno bi trebalo utjecati na vašu financijsku situaciju. Samo naprijed!

 

BIK

Uz  planetarnu atmosferu, vaša senzualna priroda je u punom cvatu. Ako je u blizini romantični partner, ta osoba treba biti na oprezu! U blizini može biti puno drugih ljudi, pa se prilika da budete sami vjerojatno neće pružiti, barem ne ove večeri. Ako se ne povežete s potencijalnim partnerom, barem ćete se dobro zabaviti. Držite se i budite strpljivi!

 

BLIZANCI

Vaši duhovni ciljevi u karijeri spajaju se tako da su oboje poboljšani, a niti jedan nije ugrožen. To je zgodan trik. Možete očekivati ​​da će vam prilika da prakticirate ono što propovijedate doći do vas preko prijatelja ili kolege. Nemojte odbaciti nijednu ideju koja vam je predstavljena, jer jedna će sadržavati ključ spajanja dvaju najvažnijih dijelova vašeg života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Šetnja vašim susjedstvom mogla bi vas staviti u središte neočekivanog, zanimljivog događaja. To može biti manje javno okupljanje ili improvizirano okupljanje, poput prosvjeda. Što god to bilo, moglo bi vas očarati. Napravite mentalne bilješke i kasnije zapišite svoje dojmove.

 

LAV

Možda ćete morati glumiti medicinsku sestru. Ljubavni partner mogao bi tvrditi da se ne osjeća dobro, a vi biste mogli potrošiti puno energije pokušavajući učiniti da se vaš voljeni osjeća bolje. Nemojte pretjerivati. Možda su na djelu psihološki čimbenici. Vaš bi voljeni mogao biti ljubomoran na pažnju koju ste poklanjali obitelji i prijateljima. Budite pažljivi, ali u granicama!

 

DJEVICA

Budite najšarmantniji. Vjerojatno ćete razgovarati s nekim tko vam može pomoći u karijeri. Vaša je intuicija jaka, pa ćete možda znati tko je ta osoba čim započnete razgovor. Ako je i kemija dobra, tim bolje! Bilo da ova osoba utječe na vaš život u ljubavnom ili poslovnom smislu, pamtit ćete ove dane kao kad vam se život promijenio na bolje!

VAGA

Neke knjige koje ste čitali u posljednje vrijeme mogle bi pobuditi vašu želju za proučavanjem astrologije, numerologije, alkemije ili neke druge okultne znanosti. Ovo možda nije nešto što biste inače razmatrali, ali nemojte dopustiti da vas to sputava. Vaše su vrijednosti ionako uzdrmane u posljednje vrijeme, pa sada maksimalno iskoristite taj impuls. Moglo bi vas transformirati na suptilan način. Samo naprijed!

 

ŠKORPIJA

Općenito ste usredotočeni na materijalni svijet, ali nešto u energiji koju stvaraju planetarna poravnanja tjera vas da pogledate unutra. Možda razmišljate o radostima i bolovima prošlih obiteljskih okupljanja i pitate se kako oni utječu na vaš sadašnji život. Ovo je pozitivan, iscjeljujući proces, stoga se nemojte boriti protiv toga. Neće se miješati u ono što se događa oko vas.

 

STRIJELAC

Uskoro ćete dobiti korisne financijske informacije. Možda ćete saznati za novo ulaganje, ili ćete možda saznati za posao koji vam je na prvom mjestu. Ovo je dobar dan da razmislite o alternativnom životnom putu. Iako nema ništa loše u onom na kojem se nalazite, uvijek je dobro uzeti u obzir druge ceste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Razgovor s bratom ili sestrom ili susjedom mogao bi dovesti do toga da nađete novog prijatelja, vjerojatno nekoga tko radi u kreativnoj profesiji. Ako ste trenutno u ljubavnoj vezi, ova bi osoba mogla postati vaš najbolji prijatelj. Ako niste vezani, između vas i njega ili nje mogle bi frcati iskre. Mogli biste razgovarati satima i nevoljno se rastati. Razmjena podataka za kontakt. Bit će vam drago!

 

VODOLIJA

Netko tko je bio bolestan i možda podvrgnut operaciji mogao bi vas uskoro nazvati. Možete pozvati tu osobu da vam se pridruži na malom virtualnom društvenom okupljanju. Nekoliko ljudi može biti uključeno. Svi će oni imati neke zanimljive i korisne informacije za ponuditi. Uživajte.

 

RIBE

Očekujte da će vaša romantična veza  biti bolja nego ikad. Dobro komunicirate i u kontaktu ste s osjećajima jedno drugoga. Kako je divno moći održati nadahnjujuću, nagrađujuću vezu s nekim tko te voli. Ima puno toga za što možete biti zahvalni. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da podignete svoju vezu na višu razinu. Vaš partner neće imati ništa protiv razgovora o tome.