USKORO: Ovan dobija bitne informacije, Rak i Jarac uživaju u ljubavi, Lav dolazi do novca, a OVAJ znak pronalazi novog prijatelja koji će s vremenom postati ljubavni partner…

OVAN

Uskoro ćete dobiti korisne financijske informacije. Možda ćete saznati za novo ulaganje, ili ćete možda saznati za posao koji vam je na prvom mjestu. Ovo je dobar dan da razmislite o alternativnom životnom putu. Iako nema ništa loše u onom na kojem se nalazite, uvijek je dobro uzeti u obzir druge ceste.

 

BIK

Razgovor s bratom ili sestrom ili susjedom mogao bi dovesti do toga da nađete novog prijatelja, vjerojatno nekoga tko radi u kreativnoj profesiji. Ako ste trenutno u ljubavnoj vezi, ova bi osoba mogla postati vaš najbolji prijatelj. Ako niste vezani, između vas i njega ili nje mogle bi frcati iskre. Mogli biste razgovarati satima i nevoljno se rastati. Razmjena podataka za kontakt. Bit će vam drago!

 

BLIZANCI

Netko tko je bio bolestan i možda podvrgnut operaciji mogao bi vas uskoro nazvati. Možete pozvati tu osobu da vam se pridruži na malom virtualnom društvenom okupljanju. Nekoliko ljudi može biti uključeno. Svi će oni imati neke zanimljive i korisne informacije za ponuditi. Uživajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Očekujte da će vaša romantična veza  biti bolja nego ikad. Dobro komunicirate i u kontaktu ste s osjećajima jedno drugoga. Kako je divno moći održati nadahnjujuću, nagrađujuću vezu s nekim tko te voli. Ima puno toga za što možete biti zahvalni. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da podignete svoju vezu na višu razinu. Vaš partner neće imati ništa protiv razgovora o tome.

 

LAV

Promjene koje se događaju kod kuće mogle bi dovesti do većeg prihoda. Možda se useli novi sustanar, što će vam smanjiti troškove stanovanja. Ili biste čak mogli razmisliti o preseljenju na novo mjesto, možda ono koje je bliže mjestu gdje članovi obitelji žive ili rade. Što god bilo, možda se ne čini mnogo, ali dugoročno bi trebalo utjecati na vašu financijsku situaciju. Samo naprijed!

 

DJEVICA

Uz  planetarnu atmosferu, vaša senzualna priroda je u punom cvatu. Ako je u blizini romantični partner, ta osoba treba biti na oprezu! U blizini može biti puno drugih ljudi, pa se prilika da budete sami vjerojatno neće pružiti, barem ne ove večeri. Ako se ne povežete s potencijalnim partnerom, barem ćete se dobro zabaviti. Držite se i budite strpljivi!

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Ovan dobija bitne informacije, Rak i Jarac uživaju u ljubavi, Lav dolazi do novca, a OVAJ znak pronalazi novog prijatelja koji će s vremenom postati ljubavni partner…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top