U zadnjim danima Oktobra OVIM znacima će strpljenje biti nagrađeno, jer im konačno život kreće prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI…

OVAN

Niste očekivali da će emocije tako blistati, ali očito jesu, pa ih nema razloga uskraćivati ​​ili gurati pod tepih. Čak su i najnametljivije misli tu s razlogom, dopušteno im je i podržane da postanu dijelom vašeg unutarnjeg procesa čak i kada ste mislili da ste s njima završili.

Vi dobro znate određene stvari, ali to nije dokaz da ste naučili sve što se o njima može znati. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi, kako biste mogli mudro koristiti svoje vrijeme i širiti svoje horizonte na svakom koraku.

 

BIK

U Francuskoj se knjige smatraju osnovnim dobrom, uz vodu, kruh i struju. Osjećali ste se pomalo izgubljeno, ali znate gdje je vaš temelj, a to neće biti zanemareno ako jasno postavite svoje prioritete i shvatite bitne stvari koje će vam pomoći na tom putu.

Odgojeni ste pod određenim okvirom uvjerenja. Otresite se onoga što je bilo nezdravo ili beskorisno, tako da se možete okrenuti načinima koji su prikladniji za vašu stvarnu prirodu i osobu koja ste do sada postali.

 

BLIZANCI

Ne želite ići daleko samo da biste uhvatili nešto što nije relevantno kao što bi netko drugi mogao objasniti da jest. Najvažnije je da se ne petljate u tuđe živote ili slušate uređaj koji vam nikad nisu dali dok usput pokušavate čavrljati.

Ono što podijelite s drugima je ono što će ostati s njima u tjednima koji dolaze. Odmjerite svoje riječi i ne odustajte od kreativnog procesa prekrasne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste bili tu dovoljno dugo da biste u potpunosti razumjeli situaciju, ali vrijeme ide naprijed i rezultati neće izostati kada se sve sabere. Prikupite sve informacije prije nego što se okrenete bilo kakvoj vrsti osude ili kritike. Imate moć razumjeti srž problema u koji drugi ne žele ulaziti.

Koristite svoju dubinu rasuđivanja i svoju emocionalnu snagu kako biste se mogli držati viših istina bez obzira na površan pristup vaše okoline. Ostanite pri svome i slijedite svoju intuiciju.

 

LAV

Dok čekate da vrijeme donese plodove vašeg truda, trebali biste se ponovno okupiti i usredotočiti na nešto što će biti produktivno i u budućnosti. Čudan je trenutak kada je prošlost još uvijek nejasna i čini se da će se mnogo toga morati popraviti i promijeniti kako napredujete.

Vaša sloboda ne ovisi ni o kome osim o vama samima. Nemojte da vas tjeraju tuđa uvjerenja i pogledajte istinu prije nego što uskočite u njihove riječi ili prosudbe.

 

DJEVICA

Ne želite previše mijenjati svoj izgled i rutinu, ali ste spremni biti skromni i tihi dok ne stignete na odredište. Pokušajte ne manipulirati u ovom trenutku, koliko god oslobađajuće to izgledalo. Već imate sve što vam je potrebno, otvoreno govorite istinu kad god osjećate da je potreban dijalog.

Potreban je intiman dijalog i on treba biti potpuno otvoren. Ipak, ne znate jeste li donijeli prave odluke ili niste, odnosno jeste li bili iskreni prema sebi u prošlosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

U zadnjim danima Oktobra OVIM znacima će strpljenje biti nagrađeno, jer im konačno život kreće prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top