U zadnjim danima Oktobra OVIM znacima će strpljenje biti nagrađeno, jer im konačno život kreće prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI…

U zadnjim danima Oktobra OVIM znacima će strpljenje biti nagrađeno, jer im konačno život kreće prema SRETNIJOJ BUDUĆNOSTI…

25 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

U zadnjim danima Oktobra: Niste očekivali da će emocije tako blistati, ali očito jesu, pa ih nema razloga uskraćivati ​​ili gurati pod tepih. Čak su i najnametljivije misli tu s razlogom, dopušteno im je i podržane da postanu dijelom vašeg unutarnjeg procesa čak i kada ste mislili da ste s njima završili.

Vi dobro znate određene stvari, ali to nije dokaz da ste naučili sve što se o njima može znati. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi, kako biste mogli mudro koristiti svoje vrijeme i širiti svoje horizonte na svakom koraku.

 

BIK

U Francuskoj se knjige smatraju osnovnim dobrom, uz vodu, kruh i struju. Osjećali ste se pomalo izgubljeno, ali znate gdje je vaš temelj, a to neće biti zanemareno ako jasno postavite svoje prioritete i shvatite bitne stvari koje će vam pomoći na tom putu.

Odgojeni ste pod određenim okvirom uvjerenja. Otresite se onoga što je bilo nezdravo ili beskorisno, tako da se možete okrenuti načinima koji su prikladniji za vašu stvarnu prirodu i osobu koja ste do sada postali.

 

BLIZANCI

Ne želite ići daleko samo da biste uhvatili nešto što nije relevantno kao što bi netko drugi mogao objasniti da jest. Najvažnije je da se ne petljate u tuđe živote ili slušate uređaj koji vam nikad nisu dali dok usput pokušavate čavrljati.

Ono što podijelite s drugima je ono što će ostati s njima u tjednima koji dolaze. Odmjerite svoje riječi i ne odustajte od kreativnog procesa prekrasne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Niste bili tu dovoljno dugo da biste u potpunosti razumjeli situaciju, ali vrijeme ide naprijed i rezultati neće izostati kada se sve sabere. Prikupite sve informacije prije nego što se okrenete bilo kakvoj vrsti osude ili kritike. Imate moć razumjeti srž problema u koji drugi ne žele ulaziti.

Koristite svoju dubinu rasuđivanja i svoju emocionalnu snagu kako biste se mogli držati viših istina bez obzira na površan pristup vaše okoline. Ostanite pri svome i slijedite svoju intuiciju.

 

LAV

Dok čekate da vrijeme donese plodove vašeg truda, trebali biste se ponovno okupiti i usredotočiti na nešto što će biti produktivno i u budućnosti. Čudan je trenutak kada je prošlost još uvijek nejasna i čini se da će se mnogo toga morati popraviti i promijeniti kako napredujete.

Vaša sloboda ne ovisi ni o kome osim o vama samima. Nemojte da vas tjeraju tuđa uvjerenja i pogledajte istinu prije nego što uskočite u njihove riječi ili prosudbe.

 

DJEVICA

Ne želite previše mijenjati svoj izgled i rutinu, ali ste spremni biti skromni i tihi dok ne stignete na odredište. Pokušajte ne manipulirati u ovom trenutku, koliko god oslobađajuće to izgledalo. Već imate sve što vam je potrebno, otvoreno govorite istinu kad god osjećate da je potreban dijalog.

Potreban je intiman dijalog i on treba biti potpuno otvoren. Ipak, ne znate jeste li donijeli prave odluke ili niste, odnosno jeste li bili iskreni prema sebi u prošlosti.

VAGA

Iako neke stvari smatrate vrlo dobrima, s obzirom na njihovu golemu moralnu vrijednost, drugi se ljudi možda ne slažu s vašim uvjerenjima. Postavite svoje prioritete točno kako vas kolektiv ne bi zanio kada je vaš osobni svijet potreban da vas usmjeri u pravom smjeru.

Znaš što znaš. Čak i ako to nije puno u određenom okruženju, ipak ste zadovoljni svojim studioznim pristupom i pozornošću na praktična pitanja koja vode do cilja.

 

ŠKORPIJA

Financije vas podsjećaju kako da sada odredite prioritet svojih uvjerenja i koja uvjerenja morate promijeniti da biste se osjećali sigurno. Spremni ste na svakakve promjene, ali srž vašeg srca već je uznemirena zbog previše stvari odjednom.

Budite strpljivi sa sobom i idite polako. Neki procesi u vama su dosegnuli svoj vrhunac, drugi su tek započeli i služe kao lijek za dijelove vas koji su predugo bili zanemareni. Ne morate sve shvatiti odmah.

 

STRIJELAC

Došlo je do skandala s podmićivanjem kada je Walmart htio otvoriti više trgovina nego što zakon dopušta u Meksiku. Znate da gdje ima volje ima i načina, ali ne želite prijeći granice koje stvaraju problem za vašu budućnost. Bila bi šteta propustiti savršeno dobru priliku samo zato što ste u žurbi.

Prošlost se čini jednostavnijom od ove točke u vremenu. Nemojte previše komplicirati stvari koje u početku nisu toliko komplicirane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možete osjetiti da počinje nešto novo, dok ste u isto vrijeme zabrinuti zbog završetaka koji su pred vama. Stvari neće biti jasne odmah, ali vrijeme će osvijetliti put kojim želite ići i neće vam biti teško slijediti svoju intuiciju ako date mjesta svom srcu da procvjeta.

Nema smisla uskraćivati ​​sebi pravo na emocije koje imate danas. Nemojte zaboraviti tko ste ili izgubiti iz vida ono što vam uistinu donosi radost i smijeh.

 

 

VODOLIJA

Vatromet za kinesku Novu godinu dolazi od tradicionalne bambusove rasvjete protiv zlih duhova. Iako vidite vezu s prošlošću, svjesni ste da su se brojne stvari promijenile i da se napreduje na svim područjima života zbog drugačijih temelja koji su izgrađeni.

Ovisno o financijskoj situaciji u proteklih nekoliko mjeseci, spremni ste prijeći na sljedeću fazu i razmisliti o tome da manje radite kako biste se mogli odmoriti i opustiti u sljedećih nekoliko mjeseci. Ne prihvaćajte nove projekte ako vam predosjećaj govori da to ne činite.

 

RIBE

Potreseni ste činjenicama koje nisu pod vašom kontrolom i stvarima koje je u ovom trenutku jako teško progutati. Moguće je da ste bili naivni u situacijama koje su zahtijevale stabilan, strog pristup, s licem koje u početku nije primamljivo ili pokazuje previše emocija.

Pokazivanje svoje ranjivosti nikada nije slabost, čak ni u najčudnijem okruženju. Na drugim je ljudima da vide kako će reagirati i nositi se s vlastitim odgovorom na vaše stvarno, autentično stanje.