Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 28. oktobra

Odaberemo li pravi put i povučemo li prave poteze, očekuje nas nevjerojatan uspjeh pogotovo ako se naši superiorni potezi odvijaju na polju ljubavi i romantike.

Današnji horoskop je dan za ljubav gdje prebolimo nešto u sebi…ne želimo promijeniti ‘njih’ niti ikome zamjeramo.

Mi, međutim, vidimo da smo mi ti koji stojimo na putu našim vlastitim romantičnim uspjesim. I da ćemo, ako se samo ‘maknemo s puta’, vidjeti kako će nam cijeli svijet poslužiti kao naša kamenica, pa govoriti.

Dok nas Merkur u trigonu s Marsom skuplja i stavlja u krevet na noć, znat ćemo da što god da se dogodilo u našem ljubavnom životu na ovaj dan. Dogodilo se najbolje i za to smo sretni.

U mogućnosti smo biti ljubazniji partneri puni ljubavi prema našim voljenima. Jednostavno zato što ćemo tijekom ovog tjedna naučiti vrijedne lekcije o strpljenju i kako pokazati svoju ljubav.

Ovaj tjedan donosi ljubav u doslovnom smislu: recite ljudima koje volite da ih volite, sada. Nema više čekanja.

U romantičnim scenarijima to znači da ne budite stidljivi; krenite s tim i dajte svojoj osobi do znanja da je ona ljubav vašeg života. Neka vaša komunikacija bude lijepa; neka vaše riječi učine da se drugi osjećaju dobro. A to se danas događa za tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi? Tko su oni?

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 28. oktobra su:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono zbog čega se vaš horoskopski znak danas osjeća dobro je činjenica da se vi i vaš partner ne svađate. Osjećam se kao odmor od agresije, ali to možda neće trajati predugo.

Ono što je potrebno ovdje, tijekom ovog dana, je izdržljivost; morat ćete držati korak s njihovim lošim Mjesecom. A također ćete se morati naučiti kada je dobro vrijeme za intervenciju, a kada samo ostati sa strane.

Vi volite ovu osobu, a i on vas jednako voli, ali on je mnogo dramatičniji od vas i današnji bi dan mogao iskušati vaše strpljenje.

Ono što spašava dan je to što ne dopuštate da vas to pogodi, a ‘izvlačeći’ se iz problema zapravo možete pomoći svojoj osobi da pronađe svoj temelj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas ste od veće pomoći nego što ste mislili da ćete ikad biti, a to ste učinili jednostavno dopuštajući da netko drugi ‘posjeduje’ trenutak.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 28. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top