DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Oktobar: Raku će lijepe vijesti ULJEPŠATI DAN, Blizanci će biti VRLO RASPOLOŽENI, Lav mora biti oprezan…

OVAN

Planirate ići na visoko obrazovanje i danas ćete dobiti puno ponuda za isto od prestižnih institucija koje bi vam mogle ponuditi čak i stipendiju. Samo budite oprezni prilikom preliminarnih dogovora i prikupljanja informacija. Netko vas također pokušava iskoristiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U vašem se životu dogodi neki osobni događaj koji vas koči i koči vaš napredak. Pokušajte riješiti ove stvari ako se stvarno želite spasiti nekih ozbiljnih nevolja. Pokušajte dovesti u pitanje vrijednost odnosa; vrijednost može biti odlučujući čimbenik u smislu inputa koji morate dati odnosu.ᅠᅠᅠᅠ

 

 

BLIZANCI

Raspoloženi ste i bujno raspoloženi. Pred vama će se otvoriti brojne mogućnosti na raznim frontama i vi ste više nego spremni da ih u potpunosti iskoristite. Slijedite svoje instinkte danas može dovesti do sjajnih stvari i u vašim financijama i u vašem osobnom životu i odnosima. Dan će biti pun događaja i uživat ćete u svakom trenutku.

 

 

RAK

Dobre vijesti uljepšat će vam dan. Dugo ste radili na važnoj stvari i ona će danas uroditi plodom. Naznačen je izlazak s kolegama. Uživat ćete i dobro se zabaviti. Možda ćete donijeti odluku u vezi s financijama koja će vam dugoročno koristiti. Danas možete posjetiti i sveta mjesta.

 

 

LAV

Raspoloženje dana je pomalo neizvjesno. Morate biti posebno oprezni kada imate posla s osjetljivim ljudima. Vrijeme je i za sukobljavanje i donošenje odluka. Možda ćete biti prisiljeni u neugodne situacije koje ste izbjegavali i donijeti teške odluke. Međutim, moći ćete donijeti ispravnu odluku čak i pod pritiskom i to će u konačnici imati pozitivan učinak na vaš život.

 

 

DJEVICA

Vaši instinkti su danas prenaglašeni i trebali biste im vjerovati i činiti točno ono što kažu. Čak i ako se svi oko vas ne slažu i slijede drugačiji put, trebali biste se držati svog puta. Vjerojatno će biti teška odluka, ali uskoro ćete požnjeti plodove. Morate držati oči i uši otvorene i djelovati brzo kako biste iskoristili prilike koje vam se sada mogu pojaviti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Oktobar: Raku će lijepe vijesti ULJEPŠATI DAN, Blizanci će biti VRLO RASPOLOŽENI, Lav mora biti oprezan…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top