Burna tri dana za ljubav! Ljubavne promjene, nove avanture, nove ljubavi, novi flertovi, slomljeno srce – zvijezde su se zaigrale!

OVAN

Romantične fantazije mogle bi vam zaokupiti pažnju, možda čak i učiniti vas raspršenim i nesposobnim da se usredotočite. Možda će biti teško ostati na temi osim ako tema nije vaš ljubavni život i vaša idealna situacija u vezi. Bilo da ste trenutno slobodni ili uključeni, malo maštanja nikada nikome nije naškodilo, stoga zaronite u dubinu svoje psihe. Sasvim je u redu otići tamo, sve dok znate da se na kraju morate vratiti u stvarnost.

 

BIK

Nagla, ali dobrodošla promjena mogla bi biti iskorak u vašem ljubavnom životu – i vašem rasporedu – koji je potreban. Podsjećate se da je vašim odnosima potreban udarac kako biste ponovno oživjeli vaše strasti. Vaš partner to možda ne očekuje, ali zašto ga ne iznenaditi kada ne očekuju strast, zabavu ili samo staru zdravu naklonost? Protresite stvari.

 

BLIZANCI

Pozivanje ljubavi u svaki pojedinačni trenutak vašeg dana sada postaje lakše. Sadašnji trenutak je najvažniji. Ne brinite o prošlosti ili budućnosti – prednost ima mjesto gdje ste sa svojim ljubavnikom upravo ovdje i sada. Uključivanje u to može vam pomoći da prepoznate nedostatke i nezdrave navike koje bi mogle blokirati vaš ljubavni život. Vodite detaljne bilješke o tome kako vam se to čini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš bi ljubavni život mogao biti od velike koristi ako odmah zatražite savjet od svoje najbolje prijateljice. Iako često volite da vaša partnerstva budu privatna, možda ćete se predomisliti. Čak i povjeravanje samo jednom ili dva prijatelja može vam donijeti novu perspektivu koja potpuno mijenja način na koji vidite odnose u cjelini – i to na vrlo zdrav način.

 

LAV

Dolaze vam velike inovacije u romantici i užitku. Ovo je jedan od onih trenutaka kada bi vas moglo pogoditi prosvećenje vlastitih želja ili prirode vaših trenutnih ili prošlih veza. Ako se želite probiti na drugu stranu u ljubavi ili požudi, prihvatite ovu energiju i riskirajte.

 

DJEVICA

Topla i prekrasna faza otvara se za vaš romantični život od danas. Ako ste osjetili nedostatak na ovom području (bez obzira jeste li trenutno u vezi ili slobodni), ovo vam nudi prekrasnu priliku da se senzualno ponovno povežete s onim što vam je dobro. Često se previše trudite da biste se uopće usredotočili na ono što zaslužujete. Zapitajte se: Što za mene znači zadovoljstvo?

Nastavak na sljedećoj strani…

Burna tri dana za ljubav! Ljubavne promjene, nove avanture, nove ljubavi, novi flertovi, slomljeno srce – zvijezde su se zaigrale!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top