Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 28. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Mjesec je danas još uvijek u Škorpionu pa će one intenzivne vibracije od jučer i dalje raditi svoj put kroz vaš život. Pa čak i vaše srce dok se počinjete transformirati na nezamislive načine.

Portali Eclipse često se mogu činiti kao da se stvari brzo događaju, no oni samo donose ono što je već ranije pokrenuto.

Astrologija radi u ciklusima i ono što možda tada nije bilo spremno za očitovanje, sada jest.

Upamtite, vrijeme je sve, pogotovo kada je u božansko vrijeme.

Budući da se stvari unutar vas i u životu imaju tendenciju brzo mijenjati tijekom sezone pomrčina, često može biti teško nadoknaditi ih. Međutim, važno je upamtiti da te prilike koje vam dolaze nisu ovdje kako bi poremetile vaš put, već kako bi ga unaprijedile.

Svaka prilika je prilika za nadogradnju, bilo da se radi o vašem osobnom razvoju, vašoj vezi, karijeri ili čak životu općenito.

Samo moraš biti spreman to prihvatiti.

Ovo su 3 tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u petak, 28. oktobra:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Trenutno vas okružuje nevjerojatna količina intenzivne energije. Ne samo da se pomrčina Sunca mladog Mjeseca jučer dogodila unutar Škorpiona, već se zvjezdana točka Venere koja je počela u Vagi prije samo nekoliko dana sada preselila i u vaš znak. Vrijeme je za zatvaranje ali i za nove početke.

Iako je možda teško razlikovati to dvoje, kako budete držali prostora za božanski vremenski raspored svega, to će postati jasnije. Čak i unutar onoga što bi se moglo činiti nepoznatim prostorom, postoji ogroman dar za vas da se ponovno povežete s najdubljim dijelom sebe. I da budete u mogućnosti početi postavljati temelje za život prema vlastitim uvjetima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je, uostalom, i bila svrha astrologije ove godine. Ne možete živjeti život za druge i nazvati ga istinskim življenjem. Ovo vrijeme je sada o tebi, nemoj to nikada zaboraviti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj petak, 28. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top