Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 27. oktobra

Budući da je današnji pobjednički tranzit Mladi Mjesec u Škorpionu, mogli bismo se opustiti i gledati kako dobra vremena teku. Mladi Mjesec se tradicionalno povezuje s potencijalom; ne vidimo ovaj Mjesec na nebu, ali znamo da je tamo.

Ovo predstavlja naše osjećaje o sebi i našim životima. Sve naše nade i snovi su tu, ali trenutno ih ne možemo vidjeti. Ipak, to ne znači da ne postoje.

Tijekom mladog Mjeseca u Škorpionu, u stanju smo zamisliti točno ono što želimo od naših ljubavnih odnosa, a s namjerom usredotočenosti, osjećat ćemo se sto posto sposobnima manifestirati te želje.

Ništa se ne čini nemogućim tijekom ove posebne mjesečeve faze u horoskopskom znaku Škorpiona, i sve djeluje pomalo uzbudljivo; ‘znamo’ da će se nešto dobro dogoditi. Možda ne znamo točno ‘što’ ili ‘kako’ će se manifestirati, ali osjećamo to u svojoj utrobi; na putu smo prema nečemu uspješnom i to će imati veze s našim ljubavnim životima.

Ovaj Mladi Mjesec također je u konjunkciji s Venerom, koja kompletno usmjerava cjelokupno raspoloženje u smjeru ljubavi. Danas je to gotovo neizbježno: razmišljat ćemo o ljubavi i ljubav će postati jača u našim životima.

Ono na što se danas koncentriramo je ono što stvaramo za budućnost, ali danas to osjećamo… osjećamo da MOŽEMO stvoriti svoju budućnost. Osjećamo se optimistično i puni nade glede smjera u kojem idemo; naš stav prema ljubavi je ono zbog čega se danas osjećamo tako sretno.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 27. oktobra su:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Mladi Mjesec vas pogađa osvježenom nadom i osjećajem mogućnosti; možete vidjeti budućnost i izgleda dobro. To izgleda posebno dobro jer se čini da ste vi i osoba s kojom ste u ljubavnoj vezi na pozitivnom planu.

Oboje želite da ova veza potraje cijeli život i oboje ste napokon došli do mjesta gdje si možete priznati da se morate potruditi kako bi se to dogodilo. Ti napori počinju se isplaćivati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Štoviše, tijekom mladog Mjeseca u Škorpionu ponovno ćete dobiti svoj moto, kada je u pitanju vaš interes za aktivnosti u spavaćoj sobi. Suočite se s tim, nakon nekog vremena, intimnost nestaje u rutini, a obje strane postaju donekle desenzibilizirane; ovdje ćete oboje dobiti drugi vjetar. Život je za življenje, Djevice, uživaj!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 27. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top