LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. Oktobar: Jednoj ljubavi će doći na kratko kraj, a netko će započet vezu sa prijateljem!

OVAN

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Zvijezde pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

 

BIK

Danas ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih veza prožimat će vaš dan. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da uživate u kvalitetnom druženju sa svojim partnerom i stvorite lijepe uspomene. Danas možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti vrlo cijenjeno. Samci će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

LAV

Stanje vaše veze u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće i niste bili u stanju protumačiti ili razumjeti signale koje vam partner šalje. Danas ćete prikupiti neke informacije o svom partneru koje će vam pomoći da bolje razumijete i procijenite situaciju. Možda ćete također morati poduzeti neke odlučne radnje na temelju ovih informacija, ali pazite da ostanete smireni dok donosite svoju odluku.

 

 

DJEVICA

Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. Oktobar: Jednoj ljubavi će doći na kratko kraj, a netko će započet vezu sa prijateljem!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top