DNEVNI HOROSKOP ZA 27. Oktobar: Vagi se vraća PROŠLOST, Jarac mora biti OPREZAN, Bik će biti UZNEMIREN, Rak mora RAZMISLITI

OVAN

Dugo ste bili impulzivni u donošenju odluka. Ali danas ćete shvatiti važnost planiranja i pažljivog pristupa. Od sada će vaš pristup svemu biti dobro zacrtan i organiziran pristup. Nikad nije kasno za početak planiranja. Uz planiranje, također ćete vidjeti da nosite ispravno izvršenje planova.

 

 

BIK

Vjerojatno ćete danas naići na malo vjerojatno iskustvo. Nije nužno neugodno, ali će vas vjerojatno uznemiriti. To može dovesti do radikalne promjene u vašem pogledu. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje, ali ovo vrijeme je prikladnije da emocionalne zahtjeve drugih postavite ispred svojih.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš um je danas vrlo aktivan. Puni ste ideja i inspiracije. Stalno ćete smišljati nove planove koje ćete vrlo lako moći planirati i izvršiti. Vaš jedini problem danas će biti to što ćete se možda osjećati preplavljenim poplavom novih ideja koje će vam neprestano ispunjavati um. Također je vjerojatno da ćete inspirirati druge oko sebe na višu razinu aktivnosti.

 

 

RAK

Morate održavati stabilan stav i razmisliti o stvarima razumno i logično prije nego što uskočite s obje noge. Ovo je vrijeme fantazije za vas. Dakle, okrenite svoj um prema romantici i uživanju. Primjena fantazije na romansu ići će vam u korist, ali rezultati mogu biti vrlo različiti ako na svom radnom mjestu pokušate biti maštovit.

 

 

LAV

Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.

 

 

DJEVICA

Ovo je savršeno vrijeme da implementirate svoje kreativne ideje i proširite svoje razmišljanje. Upišite se u neke intelektualne aktivnosti ili strukovnu obuku koja će vam pomoći da budete u prednosti u odnosu na druge. Kako god, mogli biste biti podvrgnuti nekim financijskim problemima dok nastojite ostvariti iste.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. Oktobar: Vagi se vraća PROŠLOST, Jarac mora biti OPREZAN, Bik će biti UZNEMIREN, Rak mora RAZMISLITI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top