Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 27. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Obično se smatra da su mladi mjeseci vrijeme za sadnju sjemena koje biste željeli iskoristiti tijekom punog Mjeseca unutar istog znaka, otprilike šest mjeseci kasnije.

Ova Lunarna pomrčina mladog Mjeseca snažno je vrijeme za namjere, ali to je i razdoblje jasnijeg sagledavanja stvari koje su se dogodile nakon pomrčine u svibnju.

Čineći to, dopuštate si da sada poduzmete nešto na ovaj ili onaj način.

S Venerom koja je upravo prešla u ovaj emocionalni znak prije nekoliko dana, ona je uvelike uključena u ovaj lunarni događaj.

Ne utječe samo na romantične veze, već i na svaki aspekt vašeg života u koji ste uložili svoje srce.

Ova tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope u četvrtak, 27. oktobra:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovo je vaš vremenski Škorpion i ništa vam ne može stati na put onome što je suđeno da bude. Ova solarna pomrčina mladog Mjeseca prepuna je energije usmjerene na promjene koja će vam pomoći da manifestirate sljedeće poglavlje svog života.

S pomrčinama u vašem znaku i znaku Bika ove godine, bilo je vrijeme osobnog rasta i kako je to na kraju utjecalo na vaše romantične veze.

Za vas, budući da je Saturn bio u znaku Vodenjaka i nedavno je prije nekoliko dana postao direktan, on također donosi temu doma i s kim dijelite taj prostor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To znači da se spremaju transformacije u najkritičnijim područjima vašeg života; sebe, svoju vezu i svoj dom. Od danas do punog Mjeseca u Biku, očekujte neočekivano i tražite sve skrivene blagoslove koji vam dolaze.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ovaj četvrtak, 27. oktobar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top