OVIM znacima se PROŠLOST vraća u ŽIVOT , ali nažalost, jednoj LJUBAVI će DOĆI KRAJ…

OVIM znacima se PROŠLOST vraća u ŽIVOT , ali nažalost, jednoj LJUBAVI će DOĆI KRAJ…

1 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Iako se trenutni spoj može činiti prilično dosadnim, barem znate da je to vrlo stabilna veza koja se ne prepušta previše usponima i padovima. Iako možda nećete pronaći uobičajeni osjećaj radoznalosti i živahne stimulacije među vama, barem znate gdje ste i točno znate što možete sljedeće očekivati.

 

BIK

Nebesko poravnanje čini ovo vrijeme vrlo ohrabrujućim u smislu vaših osobnih odnosa. Ako ste proživljavali razdoblje nestabilnosti, tada ćete možda otkriti da vam događaji pružaju pravo ohrabrenje, što već dugo niste osjećali. Morate se osjećati emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osjetite da postoji bilo kakva poteškoća. Danas se ipak MOŽETE opustiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati osjećaj da se samo krećete što se određene veze tiče. Nebesko poravnanje svodi ljubav na svjetovniju razinu, kojoj možda nedostaje vatre i strasti, ali koja je ipak vrlo stabilna i predvidljiva. Ne brinite. Stvari će uskoro ponovno postati začinjene, a u međuvremenu uživajte u osjećaju mira i spokoja koji prevladava.

 

RAK

Nebesko poravnanje donosi vam sjajnu priliku da se dublje posvetite nekom posebnom. Proveli ste neko vrijeme upoznavajući jedno drugo, a sada se osjećate spremnim napraviti još jedan korak dalje. S druge strane, ako izlazite na prvi spoj, tada biste se mogli osjećati kao da tu osobu poznajete zauvijek. Između vas vlada veliki osjećaj mira i sklada.

 

LAV

Morat ćete zadržati smisao za humor o današnjim događajima. Odnosi mogu biti ispunjeni nesporazumima manjeg značaja, koji se ipak mogu pokazati iznimno iritantnim ako se nastave događati. Ako pokušate zauzeti stav, pogoršat ćete stvari. Puno ih je bolje jednostavno nasmijati.

 

DJEVICA

Vibracije s planeta u sklopu karata tjeraju vas da se zapitate zašto je određena veza takva kakva jest. Možda ćete se naći u duboko zamišljenom i filozofskom raspoloženju, iznova vrteći razne događaje i razgovore u svom umu kako biste pokušali doći do dna ove dileme. Međutim, neka rasprava može proizvesti značajnije rezultate od samog razmišljanja.

VAGA

Možda ćete otkriti da vaš partner (sadašnji ili budući) više nije raspoložen za obećanja koja se nikada neće ostvariti. Umorni ste od slušanja priča o tome što bi moglo biti, a samo želite znati što će biti. Dio vaše prirode je biti vječni optimist, ali barem u ovom trenutku morate biti i realni.

 

ŠKORPIJA

Vibracija s planeta potiče vas da vidite smiješnu stranu nedavne situacije koja uključuje vas i vašeg partnera (trenutnog ili budućeg). Možda će vam biti puno lakše usvojiti vrlo samopravedan i grandiozan stav, ali to će vas samo još više otuđiti. Bilo bi mnogo bolje da pokušate sagledati događaj iz duhovitije i pozitivnije perspektive.

 

STRIJELAC

Ne brinite da danas nećete ostaviti pravi dojam, pogotovo ako izlazite na prvi spoj. Sve što trebate da biste to ispravili je vaš vrlo originalan smisao za humor. Neka razgovor bude lagan, optimističan i drugačiji; zapravo samo budite svoje jedinstveno ja i sve će izvrsno dobro funkcionirati. Vjerojatno ćete uživati ​​u još mnogo zajedničkih večeri.

 

JARAC

Vibracija s planeta čini vas vrlo sklonim vjerovati u sve i svašta. Ako vas je netko prilično gorljivo proganjao, možda ćete otkriti da pribjegava drugačijim taktikama pri čemu pokušava poraditi na vašoj simpatiji ili vas natjerati da poslušate određenu jecajuću priču kako biste se osjećali krivima. Što god radili, ne obraćajte pažnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vibracija s planeta potiče puno razgovora i dubokog razmišljanja o prirodi života, a posebno o vašim romantičnim vezama. Jedina stvar na koju stvarno trebate paziti je da izgledate samopravedni u načinu na koji nailazite na svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Možda ćete imati odgovore na neke od svojih hitnijih problema, ali izgleda da ste samozadovoljni spriječit će vašeg prijatelja da sluša.

 

RIBE

Nebesko poravnanje pomaže vam da se osjećate sigurnije i sigurnije u vezi s vašim trenutnim odnosom. Ne volite bilo kakvu promjenu i teško vam je razmisliti kako bi stvari mogle postati još bolje ako ste voljni napraviti samo nekoliko prilagodbi. Ovih dana imate priliku razmišljati o tome bez ikakve brige da će partnerstvo na bilo koji način biti ugroženo.