Ljubav će nekoga zaboljeti: OVIM znacima slijedi RASKID IZ ČISTOG MIRA, a OVAJ znak će imati priliku za NOVU LJUBAV…

OVAN

Kontradiktorne planetarne sile će vas vući  u suprotnom smjeru. Želite poduzeti odlučnu akciju; ipak se osjećate oprezno i ​​ne želite poremetiti nikakvu ravnotežu. Rezultat ovih suprotstavljenih učinaka bit će prilično zanimljiv na vaš ljubavni život. Naučit ćete lekciju o svom partneru ili vašoj vezi koja će vam pomoći da planirate budućnost.

 

BIK

Nemojte se osjećati utučeno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko slučajeva će dokazati da vaš partner vrijedi za vas. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.

 

BLIZANCI

U ovom trenutku možete se prepustiti tjelesnim užicima uglavnom! Netko vam je vrlo privlačan u vašoj blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

RAK

Planeti su se poredali kako biste se osjećali vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi u vrlo kritičnom trenutku i ako želite očuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na to bez odgađanja.

 

LAV

Planeti su se postavili u red za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima.  Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

DJEVICA

Ovo su dani uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti već danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ljubav će nekoga zaboljeti: OVIM znacima slijedi RASKID IZ ČISTOG MIRA, a OVAJ znak će imati priliku za NOVU LJUBAV…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top