Do kraja sedmice OVAJ znak će dobiti PRILIKU da se POMIRI sa osobom KOJU VOLI, a OVAJ znak će prevariti!

Do kraja sedmice OVAJ znak će dobiti PRILIKU da se POMIRI sa osobom KOJU VOLI, a OVAJ znak će prevariti!

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice: Romantika je vrlo korisna za vas osobno, zahvaljujući planetarnom usklađivanju. Bilo da ostajete kod kuće s voljenom osobom ili ćete izaći na zabavi s nekim posebnim koga ste nedavno upoznali, vrijeme provedeno zajedno će vam biti posebno fascinantno. Čini se da vaš partner (sadašnji ili budući) ne samo da može pružiti osjećaj sigurnosti, već se i uskladiti s vama na emocionalnoj osnovi. Očekuje vas poslastica!

 

 

BIK

Ako ste sanjali da budete povezani s nekim ili da izlazite s nekim tko zna što želi i kako to postići, ovih dana biste mogli imati sreće. Planetarna usklađenost ukazuje da ćete svoje želje ostvariti na više načina. Što god radili, pazite da nosite odjeću koja pokazuje vaše najbolje osobine – detalji se računaju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost dobra je vijest za vas za dane koji dolaze, pogotovo ako vam netko na koga ste usmjerili misli odluči posvetiti više pažnje nego inače. Ovo je dobro vrijeme da pogledate svoj imidž i napravite promjene koje su više u skladu s onim što ste sada. Osoba o kojoj je riječ vidjet će izvan izgleda, ali će se vi osjećati dobro.

 

 

RAK

Ovih dana ćete možda otkriti nekoliko stvari o svom partneru (sadašnjem ili budućem) koje nikada prije niste cijenili. Planetarna usklađenost stvara situaciju u kojoj se jasno vide sve dobre točke u vezi, a možda i neke od ne tako dobrih. Međutim, također dobivate priliku podijeliti iz srca, a vaša ljubav jedno prema drugom pomoći će u prevladavanju svih stvarnih problema.

 

 

LAV

Nebeski utjecaji mogli bi stvoriti pravu transformaciju u vašem ljubavnom životu. Nalazite se u ključnoj točki u svojoj vezi i stvarno trebate razgovarati sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim), ali kvaliteta komunikacije će biti važna. Kako biste maksimalno iskoristili ovaj proces, oboje morate napustiti mnoge ideje, predrasude i očekivanja te biti iskreni i otvoreni jedno prema drugome.

 

 

DJEVICA

Snažni osjećaji lete nebom vašeg emocionalnog života, zbog nebeskih energija koje su trenutno u igri. Morat ćete priznati silu u sebi koja vas već neko vrijeme pokreće na suptilnijoj razini. Morate nešto poduzeti u vezi s tim, i svakako morate nešto objasniti. Ali nakon što pokrenete ovaj proces, bit ćete vrlo zadovoljni rezultatom.

VAGA

Nebeski utjecaji mogli bi napraviti veliku razliku u vašem ljubavnom životu. Ovo bi mogli biti pomalo remetivni dani u smislu vaših emocija, ali dani koji na kraju ipak ispadnu dobro. Da biste došli do ovog sretnog stanja stvari, morat ćete malo razgovarati, što bi moglo uključivati ​​sagledavanje uvjerenja koja ste imali o vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ćete morati stvarno razgovarati, jer se nebeski utjecaji aktiviraju i stvaraju potencijal za dramatičan obrat događaja. Ovo je sjajna prilika da zaista napravite neke snažne promjene u trenutnoj vezi i produbite vezu između vas i određene posebne osobe. Možda neće biti lako, ali će se sigurno isplatiti.

 

 

STRIJELAC

Nebeski utjecaji u igri pomoći će vam da svoju pažnju usmjerite na odnos koji vam je posebno važan. Također će vam pomoći da se suočite s određenim osjećajima koje možda niste spremni priznati sebi. Ako dobijete priliku o tome iskreno razgovarati s dotičnom osobom, to će zaista podići odnos na novu razinu.

 

 

JARAC

Možda ćete se upravo sada osjećati odlučno utjecati na određenu osobu. Nebeski utjecaji potiču vas da smišljate sve vrste planova i planova kako biste privukli njegovu pozornost. U iskušenju ste da postignete svoj put čistom snagom karaktera, ali to ne bi bilo mudro. Ako želite pozitivnu reakciju, dajte im malo vremena i prostora da odgovore.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarno poravnanje donijet će vam veliku dozu sreće i zadovoljstva. Ako ste se vi i vaš partner (sadašnji ili budući) u posljednje vrijeme osjećali prilično uznemireno, tada ćete oboje biti nad Mjesecom s preokretom događaja. Ne samo da će vaš društveni život procvjetati, već će i za vas biti još jedno ili dva prilično dobrodošla iznenađenja.

 

 

RIBE

Ovih dana će vladati veliki osjećaj sklada; ali čak i tako, može doći do nekih iznenađujućih promjena i novih razvoja u ljubavnim životima bliskih prijatelja ili obitelji. Možda ćete se naći u ulozi pouzdanika, jer jedna osoba za drugom treba nekoga s kim može razgovarati o svojim najosobnijim problemima i iznijeti nekoliko ideja. Također ćete imati mogućnost da ponovo započnete vezu sa bivšim partnerom.