Djevica će dobiti čudan poziv, Ovan razloge za samopouzdanje, a OVE znakove će zvijezde iznenaditi…

OVAN

Ako netko na poslu ocjenjuje vaš rad, očekujte neka vrlo ugodna iznenađenja. Vjerojatno ćete dobiti najviše pohvale, otvarajući put za povišice, unapređenja ili bilo koji drugi mogući oblici napredovanja. To bi uvelike trebalo povećati vašu razinu samopouzdanja, pa ćete stoga vjerojatno plutati na oblaku postignuća. Međutim, morate zapamtiti da s povećanjem statusa dolazi i veća odgovornost.

 

BIK

Vaša druželjubiva i vesela priroda je pojačana, pa ćete vjerojatno biti vrlo traženi za bilo kakve zabave ili proslave. Vaša velikodušnost je također na vrhuncu svih vremena, što će vrlo cijeniti taj poseban netko u vašem životu. Razmislite o tome da povedete svog partnera sa sobom dok se večeras družite, velikodušno ga čineći zvijezdom večeri. Vaša velikodušnost ima mnogo oblika.

 

BLIZANCI

Moguće je da se u ovom trenutku osjećate bombardirani određenim pritiscima i tuđim egom. Možda se osjećate kao da vas drugi pokušavaju izmanipulirati da radite stvari koje žele – ne nužno stvari koje bi bile najbolje za vas. Zapamtite da ste vi sami gospodar svoje sudbine, stoga se potrudite da ne postanete žrtva. Provedite neko vrijeme sami ako je potrebno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Živopisni i prekrasni snovi možda su vas sinoć proganjali u snu, ostavljajući vas razočaranim što nisu stvarni. Imali su poruku da vam prenesu, pa ih zapišite, ostavite po strani, a zatim ih analizirajte kasnije. Vaše su vidovnjačke sposobnosti  sada vrlo oštre, kao i maštovite sposobnosti. Ovo su sjajni dani za početak nekog umjetničkog projekta koji vam je već neko vrijeme u pozadini. Uživajte!

 

LAV

Stvari bi vam trebale ići prilično dobro, a trebali biste primijetiti da se vaš ego osjeća dodatno jakim. Opasnost ovoga je, naravno, da biste mogli postati toliko egocentrični da ćete na kraju zanemariti svoje prijatelje i obitelj. Držite linije komunikacije otvorene i otkrit ćete da ima dovoljno zraka za rasplamsavanje vatre sve dok se držite dovoljno otvorenim da je primite.

 

DJEVICA

Neki čudni telefonski pozivi mogu vam doći, možda od ljudi koje ne poznajete. Ulaganja u nekretnine, posebice kuću, trebala bi se u ovom trenutku isplatiti ili biste mogli napraviti isplativo ulaganje u nekretnine. Slijedite svoje predosjećaje – nemojte dopustiti da vam uobičajena logika stane na put! Vaš um je u ovom trenutku posebno prijemčiv za poruke iz onkraj svijeta, stoga ga maksimalno iskoristite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Djevica će dobiti čudan poziv, Ovan razloge za samopouzdanje, a OVE znakove će zvijezde iznenaditi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top