Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u srijedu, 26. oktobra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

Čini se da svemir radi u savršenom skladu jer vas priprema za sutrašnju epsku pomrčinu Sunca mladog Mjeseca koja će pomoći da se stvari pomaknu u bolju poziciju da biste mogli dočekati svoju sudbinu.

Mjesec je danas cijeli dan u Vagi prije nego što u večernjim satima prijeđe u Škorpiona.

Ovo pomaže u stvaranju energije za uravnoteženje, kao i odlučnosti da možete planirati i ostvariti one ideje na koje ste trenutno usredotočeni.

Upravo sada se priprema pozornica za promjenu.

Saturn je sada direktan, Venera i Sunce vam pomažu da sagledate istinu glavom i srcem, a jedino što preostaje je prepustiti se i vjerovati u kojem god smjeru vas plime sudbine nose.

Ova tri horoskopska znaka imaju najbolje horoskope u srijedu, 26. oktobra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nalazite se pod energijom Hirona u svom znaku od 2019. i bit ćete do 2026. Međutim, trenutačno dosežete sredinu ovog ciklusa i s ovim retrogradnim asteroidom do prosinca iscjeljenje koje se nudi doista može biti životno- mijenjanje. Vjerojatno vam predstoje romantične, osobne, a moguće čak i promjene u karijeri od početka godine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali sada se čini da se manje radi o tome što želite učiniti, a više o tome što trebate učiniti. Danas kada se Hiron sjedinjuje sa Sjevernim čvorom, dan vam je dar dubljeg razumijevanja svega. Ovo je dar iz svemira koji vam omogućuje da preuzmete kontrolu nad vlastitom sudbinom, baš kao što ste rođeni za to.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u srijedu, 26. oktobra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top