VAŠ NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 24. do 30. Oktobra: OVOM znaku će 25. Oktobar biti pozitivna prekretnica za ljubav, novac, karijeru i obitelj…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 24. listopada

Izlječenje se možda ne čini kao sretna prilika, ali kada razmislite o pozitivnim načinima na koje ono utječe na vaš život, počet ćete shvaćati zašto je tako.

Kako vidite život ovisi o tome koju perspektivu koristite i radi li se o ranjavanju ili ozdravljenju. Danas kada se Hiron u vašem horoskopskom znaku pozitivno sjedini sa Sjevernim čvorom u Biku, imat ćete priliku za veliki korak u svom iscjeljenju koji ima moć promijeniti sve ostalo.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 27. listopada

Merkur je trenutno u Vagi aktivirajući dio vašeg života koji upravlja vašim zdravljem dok je u kvadratu s Plutonom u Jarcu, vladarom sreće za vas.

Ovo je svojevrsni poziv na buđenje koji će vas motivirati da se ponovno usredotočite na svoje zdravlje i kako se osjećate vaša je najveća vrijednost. Sa svim promjenama kroz koje ste prolazili možda ste zanemarili svoje prehrambene navike ili navike vježbanja, možda vas je čak potaknulo da se vratite nezdravim obrascima razmišljanja. Ali danas ste vođeni da se ponovno povežete s ovim dijelom sebe koji donosi svu sreću koju možete poželjeti.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u tjednu: nedjelja, 30. listopada

Mars je planet odlučnosti i strasti. Upravlja djelovanjem i odlukama i izborima koje donosite za svoj život. Često se retrogradna razdoblja ne smatraju sretnim, ali za vas je trenutno kao da ćete moći usporiti dovoljno dugo da ne napravite pogrešku zbog koje ćete požaliti.

Sposobni ste razmišljati i obrađivati ​​informacije prilično brzo, ali često zaskočite prvu ideju umjesto da je pustite da se malo smiri. Sada imate tu priliku pustiti ga da se marinira i shvatiti kako prostor za držanje može napraviti veliku razliku u odabiru koji donosite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan u tjednu: petak, 28. listopada

Ribe vladaju dijelom vašeg života koji se sastoji od sreće, blagostanja i dobrih stvari. Ovog tjedna kada se retrogradni Jupiter vraća u ovaj vodeni znak, trebali biste vidjeti priljev pozitivnih događaja.

Tijekom posljednja dva mjeseca, vjerojatno je bilo zastoja u važnim projektima, bilo pravnim ili financijskim, ali sada kada Juno službeno ide izravno u Ribe zajedno s Jupiterovim obiljem, ovaj će tjedan biti tjedan u kojem će se stvari ponovno krenuti.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 24. listopada

Hiron je planet poznat kao ranjeni iscjelitelj; u Ovnu, pogađa sretne teme u vašem životu, dok Sjeverni čvor u Biku aktivira teme vezane uz vašu karijeru.

Možda ste se nedavno borili da shvatite vrijednost novca ili čak sebe. Ova energija vam omogućuje da budete sigurni da zagovarate ono što vrijedite kako biste mogli iskoristiti sve dobrobiti koje vam se spremaju.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u tjednu: ponedjeljak, 24. listopada

Dok Hiron u Ovnu i Sjeverni čvor u Biku stvaraju valove pozitivne energije za mnoge ovaj tjedan, za vas će aktivirati sretne prilike i transformaciju.

Ove dvije teme su važne jer se čini da ste već neko vrijeme znali da postoji značajna promjena, ali ste se suzdržavali iz straha. Ovaj aspekt vam omogućuje da vjerujete da su dobre stvari uistinu na horizontu, ali da biste do njih došli prvo morate pokrenuti stvari.

Nastavak na sljedećoj strani…

VAŠ NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 24. do 30. Oktobra: OVOM znaku će 25. Oktobar biti pozitivna prekretnica za ljubav, novac, karijeru i obitelj…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top