Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 24. do 30. oktobra

Energije će biti visoke ovaj tjedan, posebno sa Suncem i Venerom sada u Škorpionu.

Škorpionova energija je strastvena i transformativna i zna kako je održati stvarnom.

Horoskopski znak upravlja Plutonom, planetom koji je stručnjak za razotkrivanje istine pod svaku cijenu.

U ljubavi je ponekad najteža stvar prihvatiti istinu veze, ne zato što je loša, već zato što je tako ukusno dobra.

Povrede iz prošlosti mogu pomutiti vašu sposobnost primanja, kao i to da ne govorite vlastitu istinu ili čak ne možete u potpunosti prihvatiti sebe.

Ipak, kada možete, otvorite se kako biste shvatili da sjajna veza nikad nije previše dobra da bi bila istinita, već samo ono što ste oduvijek zasluživali.

Četiri horoskopska znaka čiji se odnosi popravljaju u tjednu od 24. do 30. oktobra su:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo će biti nevjerojatan tjedan pred vama, zahvaljujući sposobnosti da konačno stvorite vezu koju ste tražili. Željeli ste istinsku nevjerojatnu vezu koja se pretvara u zdrav odnos otkad pamtite. Kao Vaga, jedan od vladajućih znakova Venere, nije iznenađenje da je to slučaj. Jer vam je partner koji vas podržava glavni prioritet kako biste osjećali sveukupno zadovoljstvo životom.

Prošli tjedan vidjeli smo briljantnu zvjezdanu točku Venere, gdje su se Venera i Sunce ujedinili u Vagi kako bi stvorili razdoblje ponovnog rođenja. Ovo dizanje iz pepela za vas omogućuje vam da iza sebe ostavite rane svoje prošlosti i budete u mogućnosti ne samo zamisliti nego i stvoriti nevjerojatniju budućnost.

Čineći to, dopuštate sebi da također preuzmete glavnu ulogu u vlastitom životu. Nema više igranja na drugu žicu vezama i partnerima koji se iscrpljuju. Ili koje morate na neki način popraviti da biste zaslužili njihovu ljubav. Ovaj put energija je oko vas i uzdiže se od svega što vas je prije sputavalo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će pozitivno utjecati na vaš odnos jer ćete moći biti ranjiviji, što će dovesti do veće predanosti. Također ćete biti u prostoru da potpunije primite svog partnera. Ako ste slobodni, vjerojatno ćete privući partnera potpuno drugačijeg kalibra, što je sjajna vijest s obzirom da je to ono što vam je potrebno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 24. do 30. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top