Pripadnicima OVA 2 znaka je postalo monotono u vezi i potražit će ljubav i romantiku sa drugom osobom, a OVAJ znak će početi vezu sa prijateljem…

OVAN

Negdje ste počeli osjećati da vam je romantična veza ovih dana dosadna i neispunjavajuća. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.

 

BIK

Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda želi usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

 

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti sljedećih nekoliko dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

RAK

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti bez velikih emocija, možete si stvoriti velike probleme. Ovo je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav.

 

DJEVICA

U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u tebe, ali ti ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da vi napravite prvi korak! Provedite neko vrijeme s njim i moći ćete otkriti put do njegovog srca.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Pripadnicima OVA 2 znaka je postalo monotono u vezi i potražit će ljubav i romantiku sa drugom osobom, a OVAJ znak će početi vezu sa prijateljem…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top