Pripadnicima OVA 2 znaka je postalo monotono u vezi i potražit će ljubav i romantiku sa drugom osobom, a OVAJ znak će početi vezu sa prijateljem…

Pripadnicima OVA 2 znaka je postalo monotono u vezi i potražit će ljubav i romantiku sa drugom osobom, a OVAJ znak će početi vezu sa prijateljem…

3 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda će se neke promjene pojaviti u umu vašeg partnera. Možda želi usvojiti avanturistički pristup životu, a to će uključivati ​​nekoliko eksperimenata kako bi postigao željeni cilj. Možda ćete čak morati promijeniti svoje prehrambene navike ili mjesto stanovanja. Samo pazite da kontrolirate svoj smijeh nad bilo čim novim što vaš partner pokušava učiniti!

 

BIK

Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti sljedećih nekoliko dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

BLIZANCI

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

RAK

Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti bez velikih emocija, možete si stvoriti velike probleme. Ovo je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

U potrazi za ljubavlju otišli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u tebe, ali ti ne priznaje. On ili ona mogu imati strah od odbijanja ili žele da vi napravite prvi korak! Provedite neko vrijeme s njim i moći ćete otkriti put do njegovog srca.

 

DJEVICA

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

VAGA

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

ŠKORPIJA

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

STRIJELAC

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestane. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

VODOLIJA

Samci mogu imati jaku sreću u pronalaženju svoje bolje polovice u sportskim ili zabavnim centrima. Jer oni koji su u vezama moraju se odmoriti od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih raduju ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora raspasti da shvate koliko trebaju biti zajedno!

 

RIBE

Negdje ste počeli osjećati da vam je romantična veza ovih dana dosadna i neispunjavajuća. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.