ONI SE VIŠE NE VOLE: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu vezu, od 24. do 30. oktobra

Baš na vrijeme za potpuno novi mjesec, konačno ćete dobiti završetak koji ste tražili ili čak vjerojatno izbjegavali.

Ovaj tjedan donosi pomrčinu Sunca mladog Mjeseca u Škorpionu zajedno s retrogradnim Jupiterom koji ulazi u Ribe, Merkurom u Škorpiona i retrogradnim Marsom koji počinje u Blizancima.

To također označava prvi tjedan portala pomrčine u kojem se svašta može dogoditi.

Ako ste odgađali donošenje odluke ili govorenje istine, ovo je tjedan u kojem će to konačno više biti nemoguće.

Možda se ne osjećate potpuno spremni za ovaj korak, ali čarolija pomrčina radi za vas i unutar vas kako bi vas dovela do mjesta gdje ćete moći vidjeti svoju sudbinu.

Sve što se događa uvijek je za vaše najveće dobro, a stvar je u tome da ako ste u vezi koja samo zauzima prostor, ne možete u potpunosti biti u poziciji da dočekate svoju najveću ljubav.

Ovaj tjedan gura granicu taman toliko da poduzmete korake kako biste u potpunosti prihvatili istinu koja ne propušta samo svjetlost, već i ljubav.

Četiri horoskopska znaka koji prekidaju veze od 24. do 30. oktobra su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Natpis je već dugo na zidu, ali to ne znači da ste ga željeli vidjeti. Prolazili ste kroz veliki trenutak rasta ove godine, ali velik dio toga bio vam je prisiljen.

Vi ste prvi znak zodijaka i rođeni vođa. Zaboravili ste ovog Ovna. Zaboravili ste da imate sposobnost kreirati što god želite i umjesto toga postali ste podložni jednostavnom prihvaćanju svega što se događa.

Nije vam suđeno da se samo pasivno otkotrljate i prihvatite svoju situaciju ili odnos jer je to ono što vam se nudi. Umjesto toga, ovaj tjedan od vas se traži da se prisjetite što je to što trebate ljubav da budete.

Da se vratimo onom inherentnom znanju koje ste imali o tome kako bi trebalo izgledati zdravo partnerstvo. Koliko god se činilo izazovnim započeti ispočetka, jednako toliko je potrebno energije, a ponekad čak i više, da nastavite ići putem koji zapravo ne vodi nikamo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj tjedan će se pokazati kao velika točka rasta jer se Hiron u vašem horoskopskom znaku poravnava sa Sjevernim čvorom u Biku što vas potiče da razmislite o svom iscjeljenju i da budete sigurni da ne birate ništa što nije u skladu s njim. Uvijek imaš izbor, Ovan, čak i u onim trenucima kada želiš da nemaš.

Nastavak na sljedećoj strani…

ONI SE VIŠE NE VOLE: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će prekinuti svoju ljubavnu vezu, od 24. do 30. oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top