VLADAVINA ŠKORPIJE počinje sutra, 23.10. – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sezona Škorpiona pomaže vama i vašem partneru da izgladite sve neizgovorene probleme u vašoj vezi.

Oslobađajući vas oboje emocionalno, možete otkriti da ste vrlo samouvjereni i sposobni tijekom ovog velikog tranzita.

Ono o čemu je nekada bilo teško govoriti sada je jedina stvar o kojoj želite razgovarati, jednostavno da to stavite u perspektivu i umanjite njegovu važnost.

Tijekom tog vremena možete se čak iznenaditi koliko nervozni možete biti, ali taj će živac biti iskorišten da vratite vezu u sjajno stanje.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Škorpiona otkriva životinju u vama, i to na sve prave načine. Reagirate na zamračenje svjetla i ono donosi vašu tajanstvenu i senzualnu stranu.

Tijekom ove sezone priželjkujete maženje i ljubav, a vaš partner ne može ne primijetiti koliko ste zainteresirani za njega. To je lijepa promjena, jer stvari u vezi nakon nekog vremena postanu svakodnevne.

Međutim, ne tijekom sezone Škorpiona. Vi i vaš partner ćete se zbližiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji nešto što će sezona Škorpiona ‘učiniti’ vašoj romantičnoj vezi, to je podizanje na potpuno novu razinu, kada je riječ o intimnosti i dijeljenju. Kao da je zid inhibicije sada pomaknut.

Nema više tajni, a transparentnost svega toga nije samo osvježavajuća za vas – već je i primamljiva. Želite znati više. Vaš partner želi da znate više.

Cijela situacija može biti dobitna ako joj se otvorite, što ćete radosno učiniti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Moći ćete preokrenuti sve osjećaje usamljenosti tijekom sezone Škorpiona utoliko što ćete se osjećati malo otvorenije prema osobi s kojom ste u partnerstvu.

Vrijeme je da spustite gard i jednostavno iskusite svoj život. Imate nekoga tko vas želi bolje upoznati, a tijekom sezone Škorpiona shvatit ćete da je mnogo zanimljivije sudjelovati u životu s njima nego sami.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Škorpion ističe vašu posesivnu stranu, i iako to ne obećava uvijek veličinu, postoji nešto u načinu na koji VI to radite zbog čega se vaš partner osjeća kao da je jedina osoba na svijetu.

Činite da se osjećaju tako lijepo i moćno samim obraćanjem pažnje na njih, a bit ćete jako cijenjeni za svoj trud. Ovu sezonu shvaćate mirno; odgovara vam i ističe vaše najbolje kvalitete.

Osim toga, vi i vaš partner jako uživate u jeseni jer je to za vas najromantičnije doba godine.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Otprilike u ovo doba godine spremni ste za zimski san. Srećom, vi ste s partnerom koji se osjeća slično kao i vi, i iako to neće rezultirati nikakvom ‘pravom’ hibernacijom, svakako je lijepo znati da u svom partneru imate srodnu dušu.

Vole se opustiti i opustiti na isti način kao i vi, a sama spoznaja da ne vrše nikakav pritisak na vas da budete nešto što niste, čini da se osjećate fantastično oko svega u životu.

Nastavak na sljedećoj strani…

VLADAVINA ŠKORPIJE počinje sutra, 23.10. – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top