VLADAVINA ŠKORPIJE počela je 23.10. – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

VLADAVINA ŠKORPIJE počela je 23.10. – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

24 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vladavina Škorpije pomaže vama i vašem partneru da izgladite sve neizgovorene probleme u vašoj vezi.

Oslobađajući vas oboje emocionalno, možete otkriti da ste vrlo samouvjereni i sposobni tijekom ovog velikog tranzita.

Ono o čemu je nekada bilo teško govoriti sada je jedina stvar o kojoj želite razgovarati, jednostavno da to stavite u perspektivu i umanjite njegovu važnost.

Tijekom tog vremena možete se čak iznenaditi koliko nervozni možete biti, ali taj će živac biti iskorišten da vratite vezu u sjajno stanje.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Škorpiona otkriva životinju u vama, i to na sve prave načine. Reagirate na zamračenje svjetla i ono donosi vašu tajanstvenu i senzualnu stranu.

Tijekom ove sezone priželjkujete maženje i ljubav, a vaš partner ne može ne primijetiti koliko ste zainteresirani za njega. To je lijepa promjena, jer stvari u vezi nakon nekog vremena postanu svakodnevne.

Međutim, ne tijekom sezone Škorpiona. Vi i vaš partner ćete se zbližiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji nešto što će sezona Škorpiona ‘učiniti’ vašoj romantičnoj vezi, to je podizanje na potpuno novu razinu, kada je riječ o intimnosti i dijeljenju. Kao da je zid inhibicije sada pomaknut.

Nema više tajni, a transparentnost svega toga nije samo osvježavajuća za vas – već je i primamljiva. Želite znati više. Vaš partner želi da znate više.

Cijela situacija može biti dobitna ako joj se otvorite, što ćete radosno učiniti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Moći ćete preokrenuti sve osjećaje usamljenosti tijekom sezone Škorpiona utoliko što ćete se osjećati malo otvorenije prema osobi s kojom ste u partnerstvu.

Vrijeme je da spustite gard i jednostavno iskusite svoj život. Imate nekoga tko vas želi bolje upoznati, a tijekom sezone Škorpiona shvatit ćete da je mnogo zanimljivije sudjelovati u životu s njima nego sami.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Škorpion ističe vašu posesivnu stranu, i iako to ne obećava uvijek veličinu, postoji nešto u načinu na koji VI to radite zbog čega se vaš partner osjeća kao da je jedina osoba na svijetu.

Činite da se osjećaju tako lijepo i moćno samim obraćanjem pažnje na njih, a bit ćete jako cijenjeni za svoj trud. Ovu sezonu shvaćate mirno; odgovara vam i ističe vaše najbolje kvalitete.

Osim toga, vi i vaš partner jako uživate u jeseni jer je to za vas najromantičnije doba godine.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Otprilike u ovo doba godine spremni ste za zimski san. Srećom, vi ste s partnerom koji se osjeća slično kao i vi, i iako to neće rezultirati nikakvom ‘pravom’ hibernacijom, svakako je lijepo znati da u svom partneru imate srodnu dušu.

Vole se opustiti i opustiti na isti način kao i vi, a sama spoznaja da ne vrše nikakav pritisak na vas da budete nešto što niste, čini da se osjećate fantastično oko svega u životu.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Otkrit ćete da se tijekom sezone Škorpiona događa puno ‘zajedništva’, a ako vi i vaš partner slučajno radite na nečemu profesionalno, zajedno, tada ćete možda dočekati izuzetno zadovoljavajuće trenutke.

Ovo je mjesec za veliki uspjeh, posebno za parove koji rade zajedno. Planirajte dijeljenje ideja i otpustite svoje inhibicije; sve što oboje radite i govorite jedno drugome, tijekom ove sezone, važno je. Obratite pažnju i dobro se volite.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Na svoj način, u osnovi ne možete pogriješiti tijekom ove sezone, a čak i ako POKUŠATE pogriješiti, nekako će ispasti dobro. Vi briljirate u romantici u ovo vrijeme, a tko god bude dovoljno sretan da vam bude partner, spoznat će što je prava ljubav.

Nevjerojatni ste i hrabri i dali ste primjer kakva ljubav može biti. Mislite dobro i odani ste. Partner vas poštuje i podržava u svim vašim nastojanjima, a budući da volite njegovo društvo, on vam se pridružuje u svim vašim uspjesima.

:

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Škorpion vam je prirastao srcu; uvijek ste se odnosili prema sezoni Škorpiona, a u ljubavi to znači da ćete s partnerom otkriti što vam najviše znači.

Niste poput drugih ljudi utoliko što vam je potrebno više od toplog zagrljaja; želite intelekt, znanje i pripovijedanje! Vi i osoba s kojom ste pronaći ćete način da proširite sve ono što već imate, a svaka minuta zajedničkog vremena bit će radosna i pozitivna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ono što će dobro funkcionirati za vas i vašeg partnera tijekom sezone Škorpiona je to što ste vas dvoje prešli tako daleko i oboje niste voljni dopustiti da se stvari raspadnu.

Zbog te želje da održite stvari na okupu, koristit ćete snagu koja dolazi zajedno sa Suncem Škorpiona, a to će vas oboje dovesti do spoznaje da je doista bolje ostati zajedno.

Ovakav stav pokrenut će vas oboje u bolje razumijevanje jedno drugoga i oboje ćete biti vrlo spremni uložiti trud.

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

S obzirom na to da krajem godine dobiva na snazi, sezona Škorpiona će vašu vezu staviti u perspektivu; je li ovo osoba s kojom želiš provesti život? Možda mislite ‘da’.

Ono što je dobro znati je da se odanost koja dolazi sa Škorpionom nalazi duboko u srcu osobe s kojom ste, i u to vrijeme ćete saznati koliko je ta osoba posvećena VAMA.

Lijepo je biti voljen, a tijekom sezone Škorpiona otkrit ćete unutar sebe koliko ih zapravo volite, zauzvrat.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Otprilike u ovo doba godine dolazite u veliko iskušenje da se ulijenite, loše jedete i poštujete svog unutarnjeg puža. Blagdani su, ili vam se barem približavaju, a to automatski čini da se i vi i vaš romantični partner pretvorite u mrlje koje vole jesti, piti i veseliti se.

Smiješno je to što vas oboje nije briga tko vas osuđuje; našli ste se i to znači da jedno drugom pokazujete cijeli spektar svog ponašanja. Dakle, ako to znači da ćete biti ‘svinje zajedno’ onda neka bude tako. Uživajte u dobrim trenucima.