VLADAVINA ŠKORPIJE počela je 23.10. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

VLADAVINA ŠKORPIJE počela je 23.10. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

24 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vladavina Škorpije: Kao vatreni znak, ne osjećate se toliko moćno kada moćni vodeni znak dominira atmosferom, tako da vaša uobičajena iskra i njuh mogu biti pomalo smanjeni tijekom zone Škorpiona. Očekujte gubitak rasprava.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vi sigurno volite zabavu – to je vaša stvar, a sezona Škorpiona izvlači tu ljubav iz vas. Zateći ćete da trošite previše novca na zabavu u ovom razdoblju, ali cijela stvar “pretjeranog” dobro vam odgovara. Uživajte u mjesecu!

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ako postoji nešto što vam ne treba, onda je to Škorpion na nebu, koji vam smeta u svemu što radite, što je jako malo jer se još uvijek ne možete odlučiti želite li se probuditi ili spavati život daleko. Škorpion je tu da pogorša vaše ionako loše raspoloženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Sezona Škorpiona iznenadit će vas ovdje. Odjednom si u svemu. O da, ovaj kozmički pomak vas tjera da pokušate sve i kažete “što god” ako ne uspijete. A ako ne uspijete, jednostavno biste mogli, ali hoće li vas biti briga? Ne!

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ako postoji nešto što jako želite, onda je ovo vrijeme kada će se sav vaš moćni živac dignuti kako biste mogli dobiti ono što želite, zahvaljujući snazi ​​žarenja Škorpiona. Učinit ćete sve što je potrebno da postignete taj cilj, bez obzira što je potrebno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

U sezoni Škorpiona osjećate se pomalo loše. Nemojte se iznenaditi ako iznenada osjetite kašalj ili prehladu. Tamo je brutalno, a ako postoje klice koje treba pokupiti, Škorpion se nekako pobrine da ih sve dobijete. Oprostite, Djevica.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ako je ikada postojao trenutak da se suočite sa svom tom uzburkanom mržnjom u sebi, to je to. Sezona Škorpiona je cool, okrutna i nemilosrdna, a vaše osvetničke fantazije su u punom zamahu u to vrijeme. Pokušajte ne imati moždani izljev dok se koncentrirate na to koliko mrzite sve.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Počnite širiti vijesti! Došlo je tvoje vrijeme, mala Škorpionka — ti okrutna, sadistična, se*si… Ti si u svom sjajnom času, i dječače, zar ti to ne znaš. Pazite koliko ćete si dopustiti ovaj mjesec, tijelo vašeg partnera može podnijeti samo toliko.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ako ste na vrhuncu, možda ste i sami pravi Škorpion. Za naše dobro, pokušajte smanjiti tu podlost, i ako se ikako možete suzdržati od odbacivanja svih svojih prijatelja, učinite to za vlastito dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Sezona Škorpiona samo vas podsjeća da je kraj godine i da je, ako je Noć vještica tu, vaš rođendan sljedeći veliki događaj… nakon dosadnog starog Dana zahvalnosti, tj. Sve je o vama tijekom sezone Škorpiona, kao i uvijek. Počnite sada sastavljati svoj rođendanski popis i držite se stvari koje su vam stvarno važne.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Skrivali ste se iza željnog držanja Vodenjaka tijekom cijele godine. Ali tijekom sezone Škorpiona, iznenadit ćete se koliko ćete se nervozno osjećati. Ovo je vrijeme kada svi dobri Vodenjaci stvarno pogriješe. Samo vas molim, ne stavljajte poslastice za mačke u zdjelu slatkiša za Noć vještica. Djeca stvarno mrze poslastice za mačke.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Je li vam dosta biti slabić zodijaka? Dobro, jer ovo je tvoja velika operacija, Ribe. Sezona Škorpiona otvorit će vas kao konzervu sardina i naći ćete se kao kod kuće jer se u ovo vrijeme pobunite protiv svega u što ste ikad vjerovali. Ovo je vrijeme kada Ribe lome kalup i ne vraćaju se natrag.