Vaš SEDMIČNI TAROT od 24. do 30. Oktobra: Evo kome karte predviđaju neslućenu sreću i mnogo novca!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mjesec, obrnuto

Ovaj tjedan vam sprema bijele laži i obmane. Ono što je dobro je da ništa od toga nije previše štetno, dok je ono što je negativno to što će vaša vlastita naivnost pokazati malo više nego što biste željeli.

Donijet ćete nekoliko odluka koje će dokazati da niste u stanju shvatiti sve što je previše ozbiljno. Pouka je u tome da promatrate kako se vaše greške događaju i da ih ispravite kako se ne bi ponovile. Vrijeme je za pamet.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kolo sreće, obrnuto

Obrnuta ili izravna, ova tarot karta uvijek znači uspjeh i obilje. Što želiš, to i dobiješ, pogotovo ako ono što želiš da drži stvari pozitivnim.

Nema loše strane ove tarot karte. To je karta vrhunske manifestacije i ako odlučite stvoriti nešto za sebe, ovog tjedna, što je nevjerojatno i ambiciozno, tada je svemir apsolutno na vašoj strani. Podržani ste i opravdani u svojim postupcima tijekom ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Devet pentakla

Ono za što radite lako se pretvara u uspjeh. Ova kartica nije kartica ‘lakog novca’, već ona koja predstavlja ono što trud čini za osobu koja je stavi.

Uspjeh vas neće iznenaditi jer vam je to cijelo vrijeme bio cilj. Planirali ste ovo i ostvarilo se; ovaj tjedan činite sve prave stvari kako biste bili sigurni da ćete moći primiti dobrobiti svog teškog rada i vještog truda.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Zvijezda, obrnuto

Ovo je zeznuta karta jer predstavlja napad zbog nesigurnosti. Osjećat ćete se kao da ste na neki način omalovaženi ovog tjedna.

A budući da je vaš ponos prevelik, nabacit ćete se na nekog drugog kako biste se oslobodili boli od svega što razbija vaš ego. Budući da se ne možete šaliti, pobrinut ćete se da se nitko drugi ne nasmije. Vi ste preuzimatelj okoliša i dok se tako osjećate, nitko drugi ne može disati.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: četvorka pentakla, obrnuto

Ono što započne kao neslaganje zapravo se pretvara u to da čekate da nešto dovršite, a ne dobijete. Ovo je za vas Igra čekanja, ovaj tjedan, dok ostajete uokolo tražeći nekoga tko će vam pomoći u nečemu.

Vaš prethodni argument vas izbacuje s kursa, i iako to nije tragična stvar, dovoljno je da svoje raspoloženje bacite u kontejner. Ovaj tjedan čekate odgovor koji nećete dobiti. Ali zato ćete dobiti nešto drugo što će vas vjerojatno više razveseliti; pripremite se na veliki novčani dobitak!

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Dvojica mačeva

Vi i netko tko vam želi biti blizu imat ćete priliku upravo to ovog tjedna. Možda će biti potreban kompromis, ali ako želite biti s tom osobom onda morate naučiti da to ne može uvijek ići samo na vaš način.

Ipak ćete imati uspjeha jer ste spremni naučiti lekciju kompromisa; dobar je tjedan za vas i uživat ćete u ljubavnom životu za koji ste se nadali da će se dogoditi. Kompromis vam donosi nagradu.

Nastavak na idućoj stranici…

Vaš SEDMIČNI TAROT od 24. do 30. Oktobra: Evo kome karte predviđaju neslućenu sreću i mnogo novca!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top