U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka BLAGO VAMA, jer zvijezde vam spremaju ČAROBNA IZNENAĐENJA

OVAN

Izumitelj tranzistora i dobitnik Nobelove nagrade William Shockley predložio je da osobe s IQ-om manjim od 100 trebaju biti plaćene za dobrovoljnu sterilizaciju. Neka su uvjerenja previše drastična i vrijeme je da ih propitamo, da vidimo što se ispod njih krije i s čime se osoba koja ih ima previše bolno suočiti.

Bez empatije i emocionalnog kontakta, stvari neće imati puno smisla. Odaberite provoditi vrijeme s ljudima koji vam dirnu u srce i onima koji vas razumiju čak i kada ne govorite previše. Neki problemi iz svačijeg unutarnjeg svijeta su otrovni kada ostanu zakopani predugo, koliko god grubi bili.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam hrabar.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Srce je imalo svoje čežnje i želje, morali ste proširiti sliku i promijeniti perspektivu ili dvije, a sada ste spremni preuzeti stvari u svoje ruke. Znate što se može učiniti i ne želite naletjeti na zidove dok jurite za snovima koji su još uvijek predaleki. Pazite da smjer bude jasan kako se ne biste zaglavili u ponavljanju obrazaca ili rutina koje ne vode kamo želite ići.

Neki problemi idu dublje nego što ste mislili. Ako ne možete premostiti nesporazume iz prošlosti, bilo bi mudro pronaći nekoga tko misli slično, kako biste mogli podijeliti svoje brige i bolje razumjeti svoju poziciju.

Ovotjedna afirmacija: “Prepoznat sam i voljen.”

 

 

BLIZANCI

Mogu se očekivati ​​oštre riječi i radnje, posebno na vašem radnom mjestu, a vašem tijelu treba puno pažnje kako biste mogli kanalizirati energije koje izlaze na vidjelo. Stvari mogu biti neugodne, ali aktivnost će vam podići raspoloženje i pomoći vam da napravite promjene u vanjskom svijetu koje su konačno zrele.

Odnosi nisu baš prioritet, čak i ako o njima pretjerujete ili čak i ako ste opsesivno zabrinuti zbog kontakta koji vam je blizak. Ostavite stvari neko vrijeme, držite riječi nježnim i smirenim i pokušajte razumjeti drugu stranu svake priče kako biste vidjeli širu sliku.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam nježan i ljubazan.”

 

 

RAK

Kada se bojimo, kroz znoj se oslobađa kemijski feromon. Možete nanjušiti da nešto nije u redu, ali ne znate što je to. Destruktivne energije drugih ljudi utječu na vas ispod površine, izvan onoga što je vidljivo, a vi morate vjerovati svom predosjećaju da se oslobodite nepotrebnih problema i zapleta koji vas čine tjeskobnim.

Ne dugujete previše objašnjenja, pogotovo kada se vaš kreativni rad kritizira i iznosi na raspravu. Vaše talente treba cijeniti. Ako se nalazite na mjestu gdje ih ne prepoznaju, možda je vrijeme za mnogo veće promjene nego što ste mislili da ćete učiniti u skorije vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje unutarnje dijete.”

 

 

LAV

Potreba za ljepotom, umjetnošću i ravnotežom ovih je dana naglašena, ali čini se da se previše stvarnosti miješa u sliku koju želite stvoriti. Neki se ciljevi mogu činiti nedostižnim ili previše zamornim da bi se njima posvetili. Odaberite strpljenje umjesto da se oslobodite stvari koje vas istinski motiviraju i donose sreću u vaš svijet. Ostanite dosljedni i zaglavite u odgovornosti za svoj život.

Koliko god mali problemi u životu bili frustrirajući, možete ostati mirni. Meditirajte, provedite vrijeme u kontaktu s prirodom i izbjegavajte ljude koji pritiskaju previše vaših gumba. Niste se dužni posvetiti bilo kakvom sukobu ili ostati u situacijama koje su previše grube za srce. Čuvajte se zaštićenim i voljenim.

Ovotjedna afirmacija: “Siguran sam i podržan sam od strane Svemira.”

 

 

DJEVICA

Ostanite dosljedni i budite mirni u svakoj situaciji, procesu ili projektu. Koliko god neka djela bila učinkovita, ako isključuju vaše osjećaje, neće donijeti rezultate kojima se nadate. Timski rad vas može udaljiti od cilja i neke stvari morate raditi u samoći. Nemojte zaboraviti da vam je potreban i emocionalni kontakt i podrška na tom putu.

Sport i tjelesna aktivnost donose brze rezultate i pomažu očistiti um. Dajte svojoj rutini poticaj energije da obnovite ono što je izgubljeno u mentalnim aktivnostima koje nisu donijele konkretne rezultate. Vrijeme je da se uložite u materijalne, praktične aspekte života.

Ovotjedna afirmacija: “Uzemljen sam i povezan sa Zemljom.”

Nastavak na idućoj stranici…

U SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka BLAGO VAMA, jer zvijezde vam spremaju ČAROBNA IZNENAĐENJA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top