Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 23. Oktobra

Danas imamo zanimljiv tranzit s kojim možemo raditi: Mjesec u trigonu s Uranom. Što to znači za nas koji smo u vezama punim ljubavi?

To znači da ćemo na ovaj dan, tijekom ovog čudesnog kozmičkog događaja, saznati nešto o svom ljubavniku što nas izluđuje na sve prave načine.

Uran nije običan planet i njegov utjecaj nastoji u nama izvući nešto što inače ne bismo pokazali svijetu. Svi mi imamo stranu koja je pomalo luda, a ponekad je ta ludost ta koja može uskočiti i spasiti vezu.

Nije da je naša veza u problemu, o ne! No ipak, energija koja dolazi iz Mjeseca u trigonu s Uranom je vrsta koja izvlači najbolje iz nas, kao u ‘najsmješnijim’ ili najduhovitijim.

Na današnji dan nasmijat ćemo našeg partnera, a zašto? Jer Mjesec u trigonu s Uranom stavlja u naše umove ideju da je život kratak, pa bismo se mogli dobro zabaviti u njemu.

Znate kako se uvijek kaže da ako želite natjerati nekoga da se zaljubi u vas onda ga nasmijte? Pa danas je taj dan.

Danas možemo izbjeći svu bol i iritaciju tako što ćemo vidjeti svijetlu stranu svake situacije. Ako postoji nešto što je opterećivalo i vas i vašeg partnera, vrijeme je da razriješite stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovaj je život doista prekratak da bismo ga proveli svađajući se oko najsitnijih problema. Danas živite svoj život u miru. Zadržite osmijeh na licu i smijte se što god radili. Smijeh donosi svjetlo, a svi mi zaslužujemo malo svjetla, zar ne?

Tri horoskopska znaka koja će u nedelju, 23. oktobra  imati najviše sreće u ljubavi su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Dobar si sa šalom, Ovan, i ništa te ne veseli više od toga da nekoga natjeraš da pukne od smijeha zbog nečega što si rekao. Iako postoji toliko mnogo vrijednih stvari u vezi, ona u kojoj se trenutno nalazite zahtijeva lakomislenost, a vi ste tu i donosite je sve do kuće.

Tijekom Mjesečevog trigona s Uranom, osjećat ćete se pomalo odvažno; htjet ćete pretjerati i reći ono što se ljudi ne usuđuju reći, a čineći to, uspostavit ćete novi standard u svojoj vezi.

Sada prelazite u Fun Zonu, a kada vi i vaš partner shvatite da ništa nije tako ozbiljno kao što se čini, oboje se osjećate slobodnije nego ikad prije. Ovo vas dvoje također zbližava. Živi, smij se i voli možda bi trebao napisati knjigu o tome!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 23. Oktobra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top