TOKOM VIKENDA: Strijelca će IZNENADITI LJUBAV, Ovna NOVAC, Ribe i Vagu poslovno napredovanje, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO!

TOKOM VIKENDA: Strijelca će IZNENADITI LJUBAV, Ovna NOVAC, Ribe i Vagu poslovno napredovanje, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO!

29 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Vaše životne okolnosti možda su se toliko promijenile u posljednjih nekoliko mjeseci da biste mogli biti u potpuno drugačijem prostoru nego ikada prije. Uspjeh i sreća povećali su vašu sliku o sebi, a poslovi i novac trebali bi ići dobro. Danas biste trebali zastati kako biste odvojili malo vremena da procijenite svoju situaciju i odlučite u kojem smjeru želite ići. Sada imate u svojoj moći da ostvarite snove.

 

 

BIK

Tokom vikenda: Možda ste radije ne priznavali svoje vlastite psihičke sposobnosti u prošlosti, ali danas bi se moglo pokazati da ih je nemoguće zanemariti. Vizije, predosjećaji i telepatske poruke drugih mogli bi vam pasti na pamet cijeli dan. Ovo ne treba tretirati kao nešto čudno, već ga treba smatrati izvorom unutarnje moći. Ovakve sposobnosti povećavaju vaše razumijevanje drugih, ali i sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tokom vikenda: Nedavni završetak jednog ili više dugoročnih ciljeva može uzrokovati da danas zastanete i razmislite čemu ćete sljedeće težiti. Nemojte se bojati biti ambiciozniji nego prije, jer ste stekli unutarnju moć koja vam daje više samopouzdanja i jače vjeru u sebe. Vjera u vlastitu vrijednost daje nam moć da pomičemo planine. Nemojte se iznenaditi ako se tijekom sljedećih nekoliko mjeseci pomaknete nekoliko!

 

 

RAK

Nedavni napredak u karijeri mogao bi vas natjerati da se pitate kamo dalje. Možda razmišljate o tome da uzmete malo slobodnog vremena za putovanje ili možda unaprijedite svoje obrazovanje. Nećeš vjerojatno htjeti odmarati na lovorikama. Važna vam je težnja da dosegnete nove horizonte, a danas je savršen dan da razmislite koji su vam horizonti sada najkritičniji. Ipak, važno je biti siguran. Nemojte još uvijek žuriti u bilo čemu.

 

 

LAV

Novi i vrlo uvjerljiv interes možda je zarobio vašu maštu. Možda bi ti bilo teško razmišljati o mnogo čemu drugom, pa bi možda bilo dobro pokušati pronaći najkorisnije načine za bavljenje ovom temom. Vaše sposobnosti za dubinsko proučavanje su poboljšane intuicijom, pa bi se čitanje moglo pokazati posebno korisnim upravo sada. Satovi i radionice mogu vam pružiti pomoć i informacije. Pronađite ono što vam najbolje odgovara!

 

 

DJEVICA

Danas biste mogli svoju pozornost usmjeriti na otkrivanje novih načina za financijski napredak. Vjerojatno ćete biti svjesniji svoje unutarnje moći nego inače. Čitanje o raznim mogućnostima moglo bi biti prosvjetljujuće, pogotovo zato što se danas osjećate posebno sposobnim i stoga je vjerojatnije da ćete se moći usmjeriti na metodu koja vam je najbolja. Možda biste se htjeli odvojiti od svih kako biste se mogli koncentrirati.

VAGA

Događaji u vašoj osobnoj i javnoj areni mogli bi vam dati novi i neočekivani osjećaj moći nad vlastitom sudbinom. Možda se naporan rad isplatio u karijeri i financijskom napredovanju. Podrška i ohrabrenje prijatelja i obitelji vjerojatno će vas potaknuti na daljnja postignuća, osobito u područjima koja zahtijevaju vodstvo. Ako sada dobro iskoristite ove sposobnosti, ovaj bi se trend mogao nastaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Posjetitelji u domu mogli bi podijeliti priče o nekakvim čudnim iskustvima, možda intenzivnim i živopisnim snovima, vizijama ili možda predosjećajima koji su se ostvarili. Ovo bi moglo potaknuti duboke misli, što će vas navesti na razmišljanje o sličnim vlastitim iskustvima. Možda bi bilo dobro da vi i vaši prijatelji pohađate neke tečajeve ili radionice o psihičkom razvoju. Iskustva će se vjerojatno nastaviti i razumljivija su kada znate što tražiti.

 

 

STRIJELAC

Danas biste mogli ući u novu romantičnu vezu, ili biste mogli doživjeti novi osjećaj jedinstva i predanosti unutar postojeće. Što god da je, veza bi mogla postati vrlo intenzivna, stoga budite sigurni da se vi i vaš partner potrudite da jedno drugome date dovoljno prostora. Snažne veze mogu dovesti do velike snage kao para, ali također se mogu vezati i stegnuti ako se svakoj strani ne dopusti da raste i razvija se kao pojedinac.

 

 

JARAC

Danas ćete se vjerojatno osjećati posebno spremnim i zdravim te sposobnim preuzeti najmonumentalnije zadatke. Stoga biste se mogli odlučiti očistiti podrum ili otkinuti sav korov iz dvorišta. Vodite računa o tempu! Te stvari treba učiniti, ali ne sve odjednom. Za vas je jednako važno uživati ​​kao i cijeli dan raditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Intenzivan razgovor s bliskim prijateljem ili romantičnim partnerom mogao bi vas približiti ovoj osobi. Vjerojatno dijelite brojne ciljeve, a rasprave bi mogle dovesti do toga kako biste mogli raditi zajedno kako biste ih oboje ostvarili. Vjerojatnije je da ćete preuzeti vodstvo, međutim, budući da su vaše komunikacijske sposobnosti trenutno posebno visoke. Skupite glave i idite naprijed! Uživati!

 

 

RIBE

Razgovori s drugima mogli bi rezultirati novim planovima i prilikama za napredovanje na bilo kojoj razini koju želite: karijeri, financijskoj ili društvenoj. Unutarnji resursi mogu izaći na vidjelo kojih možda niste bili svjesni prije. Mogli biste se također odlučiti za korištenje kreativnih sposobnosti koje su neko vrijeme ležale u pustinji. Dobro razmislite o sljedećih nekoliko mjeseci. Toliko ideja može vam doći na put da možda neće biti izvedivo pokušati ih sve iskoristiti.