TOKOM VIKENDA: Strijelca će IZNENADITI LJUBAV, Ovna NOVAC, Ribe i Vagu poslovno napredovanje, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO!

biste

OVAN

Vaše životne okolnosti možda su se toliko promijenile u posljednjih nekoliko mjeseci da biste mogli biti u potpuno drugačijem prostoru nego ikada prije. Uspjeh i sreća povećali su vašu sliku o sebi, a poslovi i novac trebali bi ići dobro. Danas biste trebali zastati kako biste odvojili malo vremena da procijenite svoju situaciju i odlučite u kojem smjeru želite ići. Sada imate u svojoj moći da ostvarite snove.

 

 

BIK

Možda ste radije ne priznavali svoje vlastite psihičke sposobnosti u prošlosti, ali danas bi se moglo pokazati da ih je nemoguće zanemariti. Vizije, predosjećaji i telepatske poruke drugih mogli bi vam pasti na pamet cijeli dan. Ovo ne treba tretirati kao nešto čudno, već ga treba smatrati izvorom unutarnje moći. Ovakve sposobnosti povećavaju vaše razumijevanje drugih, ali i sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nedavni završetak jednog ili više dugoročnih ciljeva može uzrokovati da danas zastanete i razmislite čemu ćete sljedeće težiti. Nemojte se bojati biti ambiciozniji nego prije, jer ste stekli unutarnju moć koja vam daje više samopouzdanja i jače vjeru u sebe. Vjera u vlastitu vrijednost daje nam moć da pomičemo planine. Nemojte se iznenaditi ako se tijekom sljedećih nekoliko mjeseci pomaknete nekoliko!

 

 

RAK

Nedavni napredak u karijeri mogao bi vas natjerati da se pitate kamo dalje. Možda razmišljate o tome da uzmete malo slobodnog vremena za putovanje ili možda unaprijedite svoje obrazovanje. Nećeš vjerojatno htjeti odmarati na lovorikama. Važna vam je težnja da dosegnete nove horizonte, a danas je savršen dan da razmislite koji su vam horizonti sada najkritičniji. Ipak, važno je biti siguran. Nemojte još uvijek žuriti u bilo čemu.

 

 

LAV

Novi i vrlo uvjerljiv interes možda je zarobio vašu maštu. Možda bi ti bilo teško razmišljati o mnogo čemu drugom, pa bi možda bilo dobro pokušati pronaći najkorisnije načine za bavljenje ovom temom. Vaše sposobnosti za dubinsko proučavanje su poboljšane intuicijom, pa bi se čitanje moglo pokazati posebno korisnim upravo sada. Satovi i radionice mogu vam pružiti pomoć i informacije. Pronađite ono što vam najbolje odgovara!

 

 

DJEVICA

Danas biste mogli svoju pozornost usmjeriti na otkrivanje novih načina za financijski napredak. Vjerojatno ćete biti svjesniji svoje unutarnje moći nego inače. Čitanje o raznim mogućnostima moglo bi biti prosvjetljujuće, pogotovo zato što se danas osjećate posebno sposobnim i stoga je vjerojatnije da ćete se moći usmjeriti na metodu koja vam je najbolja. Možda biste se htjeli odvojiti od svih kako biste se mogli koncentrirati.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: Strijelca će IZNENADITI LJUBAV, Ovna NOVAC, Ribe i Vagu poslovno napredovanje, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top