TOKOM OVE SEDMICE: Biku neće biti lako, Blizanci će biti sretni, Vaga će upoznati nekoga, Škorpija, Vodolija i Lav moraju odgodit planove…

OVAN

Širenje vaših horizonata je definitivno na dnevnom redu. Putovanja, obrazovanje, kreativnost – svi oni dolaze u prvi plan vaših briga. Romantika bi također trebala ići dobro. Prijatelj bi vas mogao upoznati s novim zanimanjem, a djeca bi također mogla biti izvor radosti. Sreća vlada jer ste u mogućnosti provoditi više vremena baveći se brigama koje vam najviše znače. Bez obzira na svakodnevne iritacije, ovo bi trebao biti prekrasan dan.

 

BIK

Ovih dana očekujte užurbani tempo. Neki od vaših kolega možda su malo odugovlačili i sada se sve mora raditi odjednom. Međutim, nemojte biti previše frustrirani. Postoje neizgovoreni razlozi za njihovo ponašanje koje nisu podijelili s vama. Samo daj najbolje što možeš i nadaj se da će i drugi. Ako nešto od toga mora čekati, neće biti smak svijeta!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neki prizemni razgovori s ljubavnim partnerom mogli bi dovesti do unapređenja veze na sljedeću razinu predanosti. Komunikacija bi trebala biti puna ljubavi i podrške, ali bi se moglo razgovarati o praktičnim stvarima poput novca, posla i osobnih navika. Vjerojatno ćete otkriti da ste vi i vaš partner kompatibilniji nego što ste mislili. Naprijed, ali s oprezom. Ljubav je svjetionik koji većinu nas vodi kroz život.

 

RAK

Radiš li sada kod kuće ili možda razmišljaš o tome? Ako je tako, zapamtite da ćete vjerojatno uživati ​​u udobnosti i slobodi koje pruža. Biti na vlastitom teritoriju među svojim knjigama i kućnim ljubimcima i nositi svoju staru odjeću osjećat ćete se dobro. Međutim, rad na vlastitom ni na koji način neće ugroziti vašu radnu etiku. Ako ništa drugo, obavit ćete više nego ikad. Ukopajte se i idite po zlato.

 

LAV

Jeste li planirali putovati, možda poslovno? Možda ćete dobiti vijest da se vaše putovanje mora odgoditi, što bi moglo biti razočaravajuće. Međutim, imajte na umu da je ovo samo odgađanje, a ne poricanje. Svi su znakovi da ćete se uputiti na to putovanje, stoga nemojte paničariti. Zamislite to kao više vremena za pripremu. Željet ćete biti potpuno spremni prije nego što krenete. Uživaj u danima.

 

DJEVICA

Želja za određenom kupnjom mogla bi vas natjerati da preradite svoj proračun. Ovo je dobro vrijeme da to učinite jer vaše poslovanje i osjećaj za novac rade na visokoj razini i vjerojatno ćete biti pametniji u financijama nego inače. Međutim, može vam trebati više vremena nego što vam je potrebno. Ne zaboravite da ga ne pregazite ili ćete izgubiti fokus. Nemojte se bojati praviti pauze. Sretno!

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM OVE SEDMICE: Biku neće biti lako, Blizanci će biti sretni, Vaga će upoznati nekoga, Škorpija, Vodolija i Lav moraju odgodit planove…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top