Ljubavni život OVOG znaka će se DRASTIČNO PROMIJENITI kroz ova tri dana, a evo i kako!-/

Ljubavni život OVOG znaka će se DRASTIČNO PROMIJENITI kroz ova tri dana, a evo i kako!-/

22 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Ništa nije onako kako biste željeli da bude. Teško vam to pada i teško se sa tim nosite. Svjesni ste da vas jedna osoba jako voli i da joj je jako stalo do vas, no vi iz određenih razloga ne možete uzvratiti osjećaje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vrlo je bitno da znate da će vam ova tri dana jako pogodovati i da ćete imati priliku za ljubav. Posvetite se sebi i uživajte u svakom trenutku.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko ne uspijete kontrolirati svoju ljubomoru, postoji velika šansa da ćete trajno unijeti nemir u vezi, pa čak i izgubiti voljenu osobu. Vrijeme je da se uozbiljite i prestanete praviti napetost i probleme tamo gdje ih nema.

 

 

RAK

Ova tri dana će vam proteći sasvim mirno. Ništa značajno se neće dešavati, ali ipak, postoji mala šansa da saznate neku tajnu vezanu za vašu voljenu osobu.

 

 

LAV

Ova tri dana definitivno će nadmašiti sva vaša očekivanja. Dakle, osmijeh vam neće silaziti sa usana. Srest ćete osobu koja vam je svako malo u mislima, a susret će biti čaroban.

 

 

DJEVICA

Moramo vam reći da vas ovih dana čekaju jako lijepi i zanimljivi ljubavni trenutci. Vrlo lako je moguće da vam netko izjavi ljubav. Razmislite prije nego reagirate, nemojte žuriti.

VAGA

Ljubav nije pod zaštitom zvijezda i ne bi bilo loše da se ovih dana posvetite više drugim stvarima, a manje ljubavi i ljubavnim odnosima. Postoji mogućnost nesuglasica, pa čak i svađe.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ćete biti u prilici da se uvjerite koliko je jednoj osobi stalo do vas. To ne znači da se morate prepustiti odmah, ali dozvolite joj da vam sve iskreno i otvoreno prizna. Godit će vam. Činjenica je da ste željni ljubavi, ali ako osjećaji nisu obostrani, možda bolje da odmah kažete i ne dajete lažnu nadu.

 

 

STRIJELAC

Fali vam ljubavi i da vas netko onako jako voli, pazi i brine o vama. No, vrlo su male šanse da se to desi ovih dana. Ali, ne očajavate, svakako će uskoro zvijezde biti uz vas, pa će vam i ljubav biti bliže.

 

 

JARAC

Položaj planeta budi u vama nervozu i razdražljivost. Bilo bi dobro kada bi pokušali svoje reakcije ublažiti koliko će to biti moguće, jer ćete inače nenamjerno povrijediti voljenu osobu. Prvo udahnite, nabrojite do pet i onda reagirajte. Pokušajte.

 

 

VODOLIJA

Ova tri dana imat ćete jako puno posla i obaveza, pa jednostavno nećete imati vremena za ljubav. No to čak i nije loše, jer svakako zvijezde ljubavi nisu uz vas i mogli bi se razočarati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pred vama su izuzetno mirna tri dana. Ništa značajno se neće dešavati. Shvatite to kao priliku da se posvetite sebi, posložite svoje misli i nered u glavi i shvatite što zapravo želite i što vam je potrebno za sreću.